@mirko_anonim a ja cię rozumiem. Ostatnio dwa razy kumple wpadli do mojego miasta z pracy i niestety ale raz wyszło beznadziejnie bo nie znaleźli czasu poza spotkaniem z ludźmi z ich roboty a drugi raz to już w ogóle nie znaleźli czasu Więc wypisałem się z grupy Niestety ale nie chce poświęcać czasu dla ludzi którzy ewentualnie jak mają wolny czas to się spotkają Wolę z takimi którzy zrobią wolny czas
Właśnie odwołałem rezerwację na domek na sylwestra w górach, którą zrobiłem dla całej ekipy.
nie wyobrażam sobie już jakichkolwiek kontaktów z nimi.
Mhm ( ͡°͜ʖ͡°) grubo przesadzasz, jak tyle lat się znacie to wypada obserwować i nie skreślać wszystkich od razu z fochem jak przedszkolak, moze faktycznie się złapali na szybko i tyle. Chociazby ci "R" brzmia jakby
@mirko_anonim 4 rodziny na raz to w cholerę za dużo by robić spotkania wszystkich razem. Wypadło na ciebie że jesteś tym piątym kołem u wozu, takie życie. A foch u ciebie jak u nastolatki.
@wykopowy_brukselek: pięknie napisane. Ludzie są po prostu egoistami, skupionymi na sobie. Matka z ojcem zawsze powtarzali, że w życiu można liczyć tylko na rodzinę. Ja nie rozumiałem tego będąc młodszym, a teraz mając 29 lat, dopiero człowiek sobie to uświadomia. Taka wieloletnia przyjazn z krwi i kości zdarza się bardzo rzadko, większość to po prostu znajome twarze na pewien czas.
Więc wypisałem się z grupy
Niestety ale nie chce poświęcać czasu dla ludzi którzy ewentualnie jak mają wolny czas to się spotkają
Wolę z takimi którzy zrobią wolny czas
Mhm ( ͡° ͜ʖ ͡°) grubo przesadzasz, jak tyle lat się znacie to wypada obserwować i nie skreślać wszystkich od razu z fochem jak przedszkolak, moze faktycznie się złapali na szybko i tyle. Chociazby ci "R" brzmia jakby