Wpis z mikrobloga

Dlaczego mam depresję i jestem nieszczęśliwy oraz ćpam? Dlaczego robię wszystko, inwestuję w giełda, kiszę i oszczędzam jak p---b z osobowością annankastyczną?

Dlatego, że całe moje życie jak każdego robaka to ciąg komisji, rozmów i dywaników u potężniejszych ludzi. Odpowiedzi publiczne w klasie z upokorzeniami, dywaniki u dyrektorki, egzaminy na studia, przeprawy, urzędy, rozmowy kwalifkacyjne, konkursy na stanowiska, lekarze, orzecznicy, o-------e od kierowników.

A jaki jest jeden punkt wspólny? Zawsze jest tam jakaś stara baba z przerostem ego, ambicji i często ścięta na chłopa.

Wszystko czego uniknąłbym będąc z bogatej rodziny, a przynajmniej moglbym się nie przejmować.

#przegryw #depresja #przemyslenia #gielda #inwestowanie
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@seretu: Mam takie, że potężniejsi ludzie ode mnie którzy składanąj się na różne komisje mogą mieć traktować jak śmiecia i maja przewagę. Przez to jestem nieszczęśliwy bo kolejny dywanik będzie prędzej czy później.

Gdybym urodził się w bogatej rodzinie to mógłbym to olać.
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: aaa, w takim razie to twój problem ze dajesz się traktować jak śmiecia, twój problem ze odbierasz to tak że wpędza cię to w depresję, moim zdani m to wszystko problem z tobą, a nie z nimi :)
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: nie wiem co się stanie, może cię w--------a z roboty, w każdym razie na pewno stanie się to, że nie dasz się traktować jak śmieć.Twoje problemy i tylko ty zdecydujesz czy będziesz ćpał i płakał na wykopie dalej, czy to końcu coś z tym zrobisz
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: A ja myślę,że jakby tego nie było to byś sobie wymyślił inny problem.Czujac się źle z samym sobą to nasz mózg projektuje to na świat zewnętrzny a tak naprawdę głównym problemem może być coś innego np brak miłości w dzieciństwie.
  • Odpowiedz
z dużym prawdopodobienstwem masz depresję bo ćpasz

@seretu: Z nie tyle dużym prawdopodobieństwem, co absolutną pewnością jesteś przygłupem, któremu myli się kolejność zdarzeń w łańcuchu przyczynowo-skutkowym.

dajesz się traktować jak śmiecia, twój problem ze odbierasz to tak że wpędza cię to w depresję, moim zdani m to wszystko problem z tobą, a nie z nimi

Menda przemówiła - problem jest z wrażliwą osobą traktowaną przez ludzkie ścierwa jak śmieć, a
  • Odpowiedz
@seretu: Spójrz obiektywnie na swoje wysrywy, to się dowiesz, że ocena ciebie jako ludzkiego ścierwa jest jak najbardziej trafiona. Cwaniakowanie i wyzywanie od "p--d" tylko to potwierdza. Ciekawe jaki chojrak będziesz jak zaczniesz zdychać - wtedy się przekonasz jaką słabiutką i bojaźliwą jednostką jesteś. Oby to nastąpiło jak najprędzej.
  • Odpowiedz