Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

1.Co z remontem?
2.Co to za podział na streamie? Dwa czaty? Inicjatywa free raszei?
3.Dlaczego usuwane były zdjęcia kaskaderow?
4.Co ze sprzątaniem mieszkania i sanepidem?
5.Jakie plany na listopad grudzień?
1.Remont bedzie jak kleksickiemu sie zachce a discord zaplaci. Oczywiscie kleksicki troche podłubie i zostawi i znowu wyj discordziakow na kase. Można zalozyc, ze zadnego konkretnego remontu nie ma.
2. Żadnego podziału nje ma. Poprostu jakis czas temu koneserzy, miraski zrobiły sobie lestlim streama z własnym czatem i sobie tam siedziało i pisało. Jeden z miraskow jakis czas temu sie pochwalił tym na wykopie, ze maja lestlim i czat dla koneserow bez tej całej patologi na głównym streamie i, ze zapraszaj. Discord to wychwycił i specjalnie dodał do głównej strony czat dla koneserow. Nie wiem po co, ale dodali... ot co cala historia
3.To nie byly zdj Kaskaderow tylko jakichś no name nagranych przypadkiem przez krakowiaka ja robil stream.
4.Tamten kaskader juz sie na pewno nie pojawi na melinie, bo go w------i.. pewnie oplaca nowego kaskadera w innym czasie. O sanepidzie nie mam zadnego info.
5.Jakie plany? Co mi sie wydaje, ze maryjuszek za niedługo bedzie pierdzial w pasiak za nieopłacona izbe, a tam juz na pewno ponad 1tys do zaplaty jest. Pewnie discordziaki kupia jakas Chinkę i świąteczne p------y.
Wrzucam to jako osobny post, bo moze ktos ma podobne pytania(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) @Grajox3 #patostreamy
źródło: 7976dbca798a3f3a212345c2c5b1393bef984968afdd99806d31fbe8e23d086a
Pobierz