Aktywne Wpisy

cypisek84 +126
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@warszawiak39: na co?
@warszawiak39: ja jestem po czterdziestce, a nie chce miec dzieci tak samo jak niechcialem wczesniej.
A psa i kota tez nie mam ¯\(ツ)/¯ zastepowanie potomstwa zwierzetami uwazam za chore.
A może i będzie cień szans że coś się zmieni i emerytury też będzie miała tyle co pies napłakał ( ͡º ͜ʖ͡º)
Sytuacja win win ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Krzysztof53647: nie w kukoldystanie
Ale trzeba naprawde miec niezle myslenie zeby robic zdjecie psu z mikolajem, dla niego to przeciez zadna radosc bo nie jest dzieckiem I nie wie co to mikolaj oraz nie czeka na prezenty
@warszawiak39: a inni całe życie poświęcają na zapier&ol na rzecz innych, na zakładanie rodziny i utrzymywanie jej, a dopiero na starość orientują się, że życie uciekło im przez palce i zmarnowali najlepsze lata, gdzie byli piękni i młodzi i mogli osiągać wszystko, na założenie sobie obroży i sprowadzenie się do roli konia pociągowego.
A
@JacksonDaniels: Przecież posiadanie psa nie przeszkadza w tym, żeby zostać rodzicem.
@choochoomotherfucker Chodzi o to, że psa traktują jak swoje dziecko, instynkt macierzyński kierują na zwierzę.