Wpis z mikrobloga

z drugiej strony to jest smutne, potem się budzą po czterdziestce że jest już za późno

@warszawiak39: ja jestem po czterdziestce, a nie chce miec dzieci tak samo jak niechcialem wczesniej.
A psa i kota tez nie mam ¯\(ツ)/¯ zastepowanie potomstwa zwierzetami uwazam za chore.
  • Odpowiedz
@warszawiak39 Ale w sumie czy to źle? Taka typowa juleczka p0leczka nie przekaże dalej swoich genów.

A może i będzie cień szans że coś się zmieni i emerytury też będzie miała tyle co pies napłakał ( ͡º ͜ʖ͡º)

Sytuacja win win ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bosayerba: w tamtym roku postowalem sesje dla psow z mikolajem (takie jak dla dzieci ze dziecko siada mikolajowi na kolana w galerii handlowej) to mi pisali, ze to nic takiego

Ale trzeba naprawde miec niezle myslenie zeby robic zdjecie psu z mikolajem, dla niego to przeciez zadna radosc bo nie jest dzieckiem I nie wie co to mikolaj oraz nie czeka na prezenty
  • Odpowiedz
z drugiej strony to jest smutne, potem się budzą po czterdziestce że jest już za późno

@warszawiak39: a inni całe życie poświęcają na zapier&ol na rzecz innych, na zakładanie rodziny i utrzymywanie jej, a dopiero na starość orientują się, że życie uciekło im przez palce i zmarnowali najlepsze lata, gdzie byli piękni i młodzi i mogli osiągać wszystko, na założenie sobie obroży i sprowadzenie się do roli konia pociągowego.

A
  • Odpowiedz