Wpis z mikrobloga

Cześć #wykop! Jestem właśnie po kilku dniach od oficjalnego otwarcia "Old Fashioned Cafe & Bar (2.0)", na ulicy slawkowskiej 20, ale testy trwały dwa tygodnie, gdzie znaleźliśmy kilka błędów, które naprawialiśmy i wszystko działa. I śmiga! Marketing, plus nie bycie anonimowym lokalem (jeden już jest od półtora roku na ul. Józefa) oraz jakaś mała baza ludzi z pierwszej lokalizacji dały nam trochę popalić, piątek i sobota utargowo było lepiej niż w jedynce:)
Lokal nie jest jeszcze na tip top, muszę zmienić kostkarke na bardziej wydajną, nowa karta koktajli, oraz najważniejsze, uatrakcyjnić wejście, bo żeby się do mnie dostać trzeba wejść na dziedziniec kamienicy (mam swoje pomysły, ale możecie dać swoje), ustabilizować obsługę bo już wiem że trzeba więcej ludzi i kilka mniejszych rzeczy.
Teraz był długi weekend więc dopiero za jakiś czas będę wiedział jak będzie z ruchem, ale myślę że będzie ok. Jeśli średnia się utrzyma to już ten miesiąc będzie na plusie, osiągając wynik na który jedynka musiała czekać kilkanaście miesięcy (no ale dopiero 11 dni tego miesiąca więc moze się zdarzyć wszystko)
Ciągle obowiązuje rabat na hasło "usuń konto" xD
Jak macie jakieś pytania to dawać znać:)
A tu film z oficjalnego otwarcia
Jakby się komuś nie ładował to:

https://youtube.com/shorts/1zNpXbDPAd8?si=kF9po9SiiKZZL-TZ

#krakow #krakowpiwo
maliczek - Cześć #wykop! Jestem właśnie po kilku dniach od oficjalnego otwarcia "Old ...
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach