Wpis z mikrobloga

Przez długi czas jak ktoś chciał mieć Chrome z dodatkami na Android to musiał używać Kiwi Browser. Potem Edge przejął tę pozycję. Ale prawdziwym open source projektem Chrome z dodatkami jest Cromite.

Cromite to nastawiona na prywatność wersja Chromium, która w "Dev Toolsach" ma opcję włączenia dodatków.

Macie i przestańcie grzeszyć - szczególnie na tabletach, gdzie Firefox nie daje rady

#android
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fervi: ja mam kiwi browser i cromite. lubię kiwi browser za interfejs (można sobie odpalić pasek z kartami jak na PC), no ale niestety przestali aktualizować i coraz więcej rzeczy zaczyna się psuć. w cromite niby też się da odpalić ten pasek (tryb tabletowy), ale skalowanie tego paska jest zepsute i zabiera za dużo miejsca na ekranie, tekst jest zbyt duży. jak to naprawią, to się przestawię.
  • Odpowiedz
  • 0
@stealtheseal: możesz zgłaszać to twórcy i może naprawi, ale chyba tutaj mają po prostu kod chromium. Mi tabletowy nie przeszkadza, bo odpalam na dużym ekranie i jest pełny feeling z wersjami z kompa (np. skróty klawiszowe działają, a na Firefox bieda)
  • Odpowiedz