Wpis z mikrobloga

Czas się oswajać,że to już końcówka Raszei :/
Tego syfu nikt porządnie nie ogarnie.
MajuSek w rękach mistrzów strzelania sobie w kolano,także Majusek Ciał Auf Wiedersehen!!! Wyginasz na Drawsko xd
Pod sanepidy,to musi być na błysk!
Każdy zakamarek,szafki,okna,balkon,kibel,kuchnia,moczarnia. To zasyfiałe łóżko też wek.
W życiu nikt tego nie ogarnie w te kilka dni.

#danielmagical #patostreamy #raszei #chlopakizraszei
LenoV12 - Czas się oswajać,że to już końcówka Raszei :/
Tego syfu nikt porządnie nie ...

źródło: IMG_20251111_171759

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LenoV12: a co z tymi ludźmi co znoszą smieci do domu, eksmisja ciągnie się latami, skargi też niewiele dają takich sąsiadów, poza tym że ktoś przyjdzie, popatrzy i wyda nakaz sprzatniecia. Toć na spokojnie jo....
  • Odpowiedz
@ZiomPolski: skargi wreszcie zadziałaja i pójdzie chata na licytacje, to kwestia czasu jak sąd się ruszy. Jak już taka panika ze sprzątaniem jest to chyba coś się szykuje wobec mariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Anonimuspolak:
Oglądam tego gościa na bieżąco.
W przypadku tych eksmisji tematy wyglądają inaczej,niż przy wywłaszczaniu jo
Duży też zależy na jakie sanepidy trafisz.
Jak coś stwierdzą,albo im się ubzdura,to równie dobrze natychmiastowo mogą budę zamknąć.
Nie patrz na innych,bo mowa jest o Korkarzu! Tumanie, który podpisuje i zgadza się
  • Odpowiedz
@LenoV12 ten gość sprząta mieszkania po osobach zmarłych, nie eksmitowanych i zajmuje się zwalczaniem pluskw i różnych szkodników. Te mieszkanie jest po osobie zmarłej, która tak mieszkała pewnie przez dobrych kilka/kilkanascie lat lat. Dam sobie rękę uciąć, że wobec osoby tam zamieszkującej też niejednokrotnie podejmowano różne działania, a koniec końców tylko śmierć tej osoby pozwoliła na ogarnięcie tego p---------a i uwolnienia sąsiadów od robactwa i smrodu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wykop123wykop:
No,czyli pójdzie szybciej,niż z eksmisjami.
W przypadku korkinia,to chyba mowa będzie o wywłaszczeniu.
Nie wiem,czy w takim przypadku spółdzielnia nie może mu zaproponować jakieś kwoty rekompensaty za paszoł won! Bo wtedy,to jeszcze szybciej na schronisku wyląduje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Anonimuspolak:
Tego gościa dawno temu odkryłem i tu wrzucałem. Wiem czym się zajmuje. Na drugim kanale za szczurami lata.
No właśnie wszystko zależy od tego,kto od kiedy co wiedział.
Bo równie dobrze mogło zostać to odkryte po śmierci tej osoby,albo nikt nikogo nie zawiadamiał.
Na pewno przy Korkarzu wszystko dzieje się jakoś dziwnie szybko. Od kiedy wyszedł z tego rocznego odwyku,tak jakoś się dzieje.
Dużo też nie wiemy,co tam dokładnie się odbywa i na
  • Odpowiedz
  • 0
@Wykop123wykop:
Noo nie wiem.
Jak wjadą z PRÓBÓWKAMI xD i jakiś syfilizm wykryją,to może być od razu.
Sama hodowla francuza,to już zagrożenie,bo różne choróbska przenoszą.
  • Odpowiedz