Wpis z mikrobloga

Ale ten Dispatch jest dobry. Postacie fajnie napisane, fabuła ciekawa, dobra muzyczka. Takie połączenie Invisible, Marvela i delikatnej nutki The Boys. Chyba od razu po przejściu zacznę drugie i zobaczę inne wybory.

Męczy mnie tylko angielski w nim, widzę jeszcze jak wiele muszę się nauczyć. Ale starcza mi na tyle, aby rozumieć tka 75-80% fabuły i dialogów.

#gry #dispatch
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gimemoa: Dzisiaj ostatnie 2 odcinki. Jestem szczerze ciekaw czy niedługo jakiś 2 sezon wypuszczą czy skupią się w pełni na wolf among us. No i pewnie niedługo będzie spolszczenie. Do TWD pojawiało się całkiem szybko, więc jeśli coś ci umknęło to będziesz miał powód ponownie przejść.
orgin246 - @gimemoa: Dzisiaj ostatnie 2 odcinki. Jestem szczerze ciekaw czy niedługo ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@orgin246: No umknęło mi, szczególnie te rozmówki w trakcie słania ich na misje. Póki co jestem po 4 odcinku, wybrałem Blonde Blazer i miałem sobie dawkować po dwa dziennie, ale chyba nie wytrzymam i wlecą 4 pozostałe dzisiaj.

Co do spolszczenia to nie jestem pewien. O ile TWD rzeczywiście otrzymywało szybko, tak potem było z tym coraz gorzej. Tales from the Borderlands miały je robione ponad rok, Expanse chyba do
  • Odpowiedz