Wpis z mikrobloga

#odyn obejrzałem dziś z 5 min seniora na przyspieszeniu i jechał jakimiś zadupiami i mówił jakie wiochy mija, to jakiś wyście do około Polski? Jemu się za benzynę nie zwróci, już nie mówię że ten samochód mu się wreszcie rozpadnie gdzies
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@rafiik: ja tym gratem bym się bał jeździć, naszła mnie nocna rozkmina co ludźmi kieruje że to.ogladaja, do snu bym rozumiał niby, ale u nich z dźwiękiem zawsze jest tragedia przez wiatr
  • Odpowiedz
@revantes: e tam. Kompana nie ma, a wieloletnia samotność sprawiła, ze pewnie malo co mu się chce plus oszczędza pieniądze na braku zwiedzania. Raz na jakiś czas włączę go.
  • Odpowiedz
  • 2
@N4lesnik: no, ale to tym bardziej jak oszczedza pieniadze to co za sens ma tour de pologne, zeby tylko objechac Polske i zobaczyc co najwyzej drogi, duzo jest atrakcji które sa darmowe przecież
  • Odpowiedz
@revantes on jest idealnym przykładem ze jezeli masz odpowiednią reklamę to wszystko da sie sprzedać xD nudny jak flaki z olejem a dzięki kanałowi od odyna mial juz sporo subow I dzięki temu moze jakos zyc z yt. Gdyby miał sam startować to nigdy w zyciu by nie osiągnął wiecej niz 1000 wyświetleń
  • Odpowiedz
  • 1
@swinkapl: ile on moze miec z jednego filmu? on tam cos kolo 10k wyswietlen ma, no fakt faktem teraz to juz masówke n--------a, ale takie filmy to moglby moj pies nagrywac na spacerze po lesie
  • Odpowiedz
@revantes: koło 3-5k zł wyciska z wyświetleń + może jakaś kasa na zachętę od Odyńce.pl za reklamę. Dodatkowo może mieć jakieś donejty jak ludzie widzą jak on żyje. Z drugiej strony widać, że sporo widzów przynosi mu żarcie do busa (stąd bus jeszcze bardziej widoczny ,,żywa reklama''), zapraszają na obiad, kolacje więc z tego też ma oszczędności
  • Odpowiedz
  • 0
@Tom3kt: no to te 5k to nie jest jakis majatek patrzac, ze jednak paliwo kosztuje, bo patrzac po odcinkach to tego koniowoza to mu ludzie chyba za darmo łataja, no i jak dla mnie to jego poszukiwania to nie jest dobra reklama, zasadniczo to on łazi z tym detektorem i nic wiecej, a no i ta plansza na poczatku, no chyba ze kogos kreci szukanie prlów i patrzenie jak ktoś
  • Odpowiedz
@revantes: Senior tylko szuka pod kontent, aby wypełnić filmik i mieć z głowy. Widać, że mu się nie chce, ale z czegoś musi żyć. 5k dla niego to jest ok wypłata za 2-3h poszukiwań oraz 2h w ogarnięciu filmu, zamiast pójść do zwykłej pracy za 4k na 8h. Ogólnie Odyńce.pl są bardzo lubiani w wąskiej grupie ludzi, jakimi są poszukiwacze, więc każde pojawienie się ich na jakimś wydarzeniu detektorystycznym to
  • Odpowiedz
@revantes: mi też wpadł taki szatański pomysł do głowy żeby obejrzeć starego...
W zasadzie nic sie nie zmieniło od przynajmniej pół roku. Jedziemy dalej, smacznej kawusi, chlew w kamperku, randomowe kable wiszące na ścianie itd..
Zmiany, które zauważyłem :
- nie było pokazane jak robi jedno z dwóch dań, które potrafi
- kupił bilet do muzeum ! I nawet był w środku !
W planie jazda po Bieszczadach, a później
  • Odpowiedz