Wpis z mikrobloga

@TenXen47: jakich k---a przeprosin? to Państwo Polskie stoi na tym, że szanownego Pana Prezydenta ktoś przeprosi albo nie? bo inaczej jego ego nie pozwoli pchnąć spraw ważnych dla interesu Polski? Śmiech na sali. Podanie takiej informacji samo w sobie to już przegięcie,
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: ta decyzja o parku narodowym kogokolwiek rusza?

widziałem w necie pisowski spin o udaremnieniu blokady polskich inwestycji i płaczu Niemców i to wywołało duże zaangażowanie w sieci

ale jakie są argumenty za parkiem?
  • Odpowiedz
@2403: nie jest to nadzwyczajny temat, ale z tego co rozmawiałem, jest odbierane jako zablokowanie inwestycji i potencjalnego rozwoju turystyki w regionie. Myślę, że jest to takie combo razem tym zablokowaniem awansów. Pewnie samo by przeszło bokiem, ale skoro dwa faule jeden po drugim ze strony Nawrockiego… to ludzie nie są zadowoleni.
  • Odpowiedz
@TenXen47: Ciekawe czemu tak mu zależy na służbach? Macior i piSS zdrajcy odcięci od tajemnic, ale Batyr ma "prawdziwych" patriotów w pałacu:

-szef biura bezpieczeństwa narodowego (bez dostępu do tajnych informacji lol) Sławomir Cenckiewicz ujawnił tajne plany obrony Polski
- sekretarz stanu w kancelarii Nawrockiego- Adam Andruszkiewicz pseudonim faflun latał po reżimowych białoruskich mediach gdzie powtarzał ruska propagandę
- kolejny sekretarz w kancelarii Nawrockiego Marcin Przydacz osobiście interweniował w sprawie
  • Odpowiedz
@TenXen47 No i bardzo dobrze, niech mu odbija sodówa i bardziej kozaczy. Polacy nie lubią jak ktoś jest za popularny i próbuje się rozpychać. Nieważne czy pisowiec czy wyborca o większym IQ. To samo było z Hołownią i sejmflixem, z szczytu popularności Szymek upadł na dno. Jak Nawrocki nie będzie posłusznym, niemym długopisem jak Duda, to nie wróżę mu sukcesu w 2030. Oby tak było.
  • Odpowiedz