Aktywne Wpisy

vladi_putin +337
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file2231580202187476870
PobierzTo prywaciarze chcą wszystko za darmo
Pracownika ma wyszkolic państwo, stażyście nie należy się zapłata, "dlaczego on ma płacić za macierzyński" i tak dalej i tak dalej
@Greensy wypraszam sobie, nie jestem konserwatysta, ich nienawidzę jeszcze bardziej
Przychodzi studenciak co nic nie umie i trzeba go pilnować i uczyć aby nie porobił błędów, co stanowi stratę dla firmy, on ma stypendium z UP, to trzeba mu jeszcze
Co do drugiego argumentu - jakoś ja używam produktów międzynarodowych marek. Od Polaczka jakoś nie kupuje. Pracować też - pracuje w międzynarodowym korpo. Chyba nie kumasz mojego przekazu - ja mam wąty do lokalnych pciembiorców Januszy. To ta hołota jest źródłem wyzysku (pracownik) i bylejakości (konsument). Nie jestem
Stażysta "przynosi straty dla firmy", ale zakup maszyn to już "inwestycja".
Gnijcie w piekle, gnoje.
I nie każdy, kto sra na wyścig szczurów to 'nieuk'. Ale każdy, kto w tym wyścigu startuje to 'frajer'.
Frajer bo poświęciłem kilka lat mojego życia by nie martwić się już nigdy o rachunki i pracę?
Dla mnie