Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 42.6% (60)
- Nie 39.0% (55)
- Nie wiem 18.4% (26)

KarnetNaGlony +42
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

KFC Thunder Thighs 420
- potocznie KFC TT-420 - brytyjsko-amerykańska mobilna jednostka szturmowa przeznaczona do miażdżenia wrogich pozycji poprzez bezpośredni kontakt kinetyczny o sile porównywalnej z uderzeniem meteorytu. Masa bojowa wynosząca 420 000 kg (w tym 280 000 kg czystego, soczystego balastu strategicznego) czyni ją najcięższą lądową "maszyną" w arsenale NATO, przewyższając nawet radziecką Car-Cycę z 1986 roku, która ledwo dobijała do 350 000 kg. Używana głównie podczas czwartej wojny o frytki (lata 2142–2145).
W 2109 roku korporacja KFC, inspirowana sukcesem McDonald's w dziedzinie bomb penetrujących, zainicjowała program "Operation Crispy Domination". Początkowe prototypy cierpiały na chroniczne awarie systemu chłodzenia - nadmiar panierki powodował przegrzewanie się podwozia. Problem rozwiązano poprzez integrację z tajnym projektem NASA: udami wzmocnionymi stopem tytanowo-olejowym, testowanym podczas lądowania na Marsie w 2133.
TT-420 może działać samodzielnie w trybie "full fry" lub w dwóch egzemplarzach, w konfiguracji "extra crispy". Naprowadzanie na cel odbywa się za pomocą radaru zapachowego (wykrywającego wrogie fastfoody w promieniu 50 km), z opcją upgrade'u z apką Uber Eats, dla precyzyjnych zrzutów kalorycznych.
Po więcej obserwuj tag:
#whangarzemcdonalds
Tag inspirowany twórczością @MajsterZeStoczni
źródło: czoug
Pobierz@Drom: Można się śmiać, ale idąc chociaż tam to bardziej jadąc do supermarketu w USA serio się zdarzają tacy grubi ludzie na wózkach xD