Wpis z mikrobloga

@tomeg123: jezeli ktoś nie widzi tego że kolekcjoner nie tyle co walczy z zjawiskiem kiszaka i toksyczności a zwyczajnie próbuje sobie ugrać czesc tortu na aferze to ja już nie wiem xD
  • Odpowiedz
  • 0
@tomeg123: kolekcjoner od bardzo dawna wbijał kiszakowi szpile a później się mu podlizwywał, to nowocioty myślą jak ty że on jakoś kiszaka wielce lubił a później zmienił zdanie
  • Odpowiedz
@tubkas12: no nie wiem, ten ostatni komentarz wygląda jakby miał problem do niego od zawsze, że ogląda jego filmy, ale nie jestem w temacie. Z drugiej strony dziwne że jakiś użytkownik nagle przypomniał sobie i znalazł jego wpisy sprzed 1-2 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@CzarnyTroll: tu sprawa jest bardziej skomplikowana. ja oglądałem kolekcjonera jak był jeszcze bardzo mały i to wyglądało tak:
- kolekcjoner był małym jutuberem gadającym uwaga szok o swojej dużej kolekcji gier i trochę o gierkach, miał bardzo małe zasięgi, jego filmy były po prostu sympatycznymi filmami o grach z perspektywy pasjonaty
- kiszak zaczął go oglądać
- kolekcjonerowi poszły zasięgi w górę
- zmienił sposób robienia filmów - jakieś clickbaity w tytułach, bardziej agresywna
  • Odpowiedz
  • 4
no nie wiem, ten ostatni komentarz wygląda jakby miał problem do niego od zawsze

@Kwerku232: ja też już tak myślałem kilka razy jak widziałem jego starsze filmy ale to nie była prawda. Kiszka gdyby chciał to mógłby zrobić o kolekcjonerze taki materiał że kolekcjoner by wyszedł na kompletnego klauna i hipokrytę bo kolekcjoner bardzo dużo zawdzięcza kiszakowi i to jest fakt, który można łatwo udowodnić. Dlatego się zasłania ironią i
  • Odpowiedz
@tubkas12: Kolekcjoner to się po prostu odciął jakoś na początku tego roku od legoludów w jednym filmiku (jak przekroczył 20k subów), tylko jakoś nie każdy to zauważył. Przyznał się nawet, że wcześniej czasem posługiwał się griftowaniem, ale chciałby z tym skończyć.

Wielu twórców miało przecież kiedyś lepsze zdanie o Kiszaku, aby później się od tego odciąć, kiedy się skapnęli jaki naprawdę jest. Teraz Kolekcjoner odpiął wrotki po tym, jak dostał
  • Odpowiedz
@tubkas12: Przecież Kolekcjoner to jest mam wrażenie taki troll, nie brałbym na poważnie nic co on mówi xd Niemniej jednak przykłada się do swoich materiałów i są one mega pozytywne, nawet jak miesza jakąś gierkę z błotem, to robi tak, że człowiek się uśmiecha pod wąsem
  • Odpowiedz
  • 2
Przecież Kolekcjoner to jest mam wrażenie taki troll

@Eksagnem: kiedyś też tak myślałem ale od dłuższego czasu uważam że to człowiek "it's a joke bro". Obraża kogoś albo coś a jak ktoś się wkurzy to odpowiada - ja tylko żartowałem, nie traktuj tego serio. A z jego komentarzy też wylatuje toksyna tylko kobieca bo kobiety tak się zachowują właśnie, biernoagresja. Kiszak mówi to jest g---o, a kolekcjoner mówi hehe to
  • Odpowiedz
  • 2
@Eksagnem: zresztą zauważyłem że on w komentarzach zaczął przypinać komentarze które go na przykład jebią, robi tak też arkadikuss. dlaczego? bo wtedy zlatują się fani i wyzywają taką osobę xd ostatnio przestałem go oglądać więc może się coś zmieniło.
  • Odpowiedz
@tubkas12: Kurde może coś w tym jest, nie mam pojęcia. Ale z tym, że kiedyś się do rumuna pucował, a teraz jest jego "przeciwnikiem" niekoniecznie musi być oznaką fałszywości, po prostu jego zdanie na temat Kiszaka z czasem mogło zacząć ulegać zmianie. Przecież spokojnie z połowa tego tagu też kiedyś Kiszaka oglądała, ale zaczęli powoli rozumieć co jest grane. Co do pasywno agresywnych zaczepek, to przypuszczam, że z jednej strony
  • Odpowiedz
  • 2
@Eksagnem: Mój zarzut generalnie polega na tym, że jak pisałem wcześniej on już wcześniej dawał delikatne pstryczki w nos ludologom a później i tak się podlizywał kiszakowi. Teraz też nie ma pewności czy tak nie będzie, czy się nie pogodzą, bo znowu kolekcjoner tak wyraża swoją złość żeby dać sobie furtkę. Podobna akcja była z rockiem, rock czasami sobie zażartował z rumuna, wykop był wniebowzięty a później co, miałeś ten
  • Odpowiedz
  • 1
@Eksagnem: Ten klip rocka został zresztą specjalnie wybrany przez kiszkę na zasadzie - patrzcie ja się nie muszę sam bronić bo rockuś mnie wspiera xd I wyszła lekka kompromitacja tagu pod tym względem

dobrze że kiszak usunął wcześniej filmy i ktoś to sklipował a później usuwał komentarze pod filmami bo tak by była ostra sraka
  • Odpowiedz