Wpis z mikrobloga

Meneling in Neapol continue
Przewijałem sporo, więc mogłem perełki pominąć.
W skrócie jest tak, że Jarek się wycwanił i teraz mówi, że tak a tak to powiedziała Iwona. A ona rzecze niczym grecki filozof, że zauważyła porównując Neapol do Warszawy, iż duże miasta w Polsce wysysają energię, a we Włoszech nie. Trudno skomentować te brednie pewnie mówione po podłączeniu się do baterii 40vol. - więc idźmy dalej.
Jaro zna nie tylko angielski, ale i włoski oraz niemiecki. Nasz dekopolitolog rozpoznał Niemców mówiących po włosku w mięsnym. Historia krótka i bez akcji, bo chodziło w tym o to, że najpierw oni ich przepuścili w kolejce, a później na odwrót.
Jednak Jarek ma dużo opowieści w rozmowach z tubylcami, że gaworzą i śmieją się razem ze hohoho. Na filmach jednak nie ma żadnych rozmów, bo pewnie zasłoni się, że rodo, ale na plaży pół nagich ludzi to już nie problem filmować. I teraz mam duże podejrzenia że Jarek może jednak nie znać włoskiego i niemieckiego, boję się że nie zna też angielskiego. Najs dogs przekonało sporo ludzi, ale Jarek czekamy na więcej.
Najlepsze na koniec. Para meneli żali się do kamery, że nikt ich nie chciał w knajpie obsłużyć, obsługa widząc ich ignorowała. Wyszli zatem i twierdzą, że to normalne i zdarza się. Tu się z naszą zakochaną parą mogę zgodzić że to im się powinno zdarzać częściej niż innym, więc przyjmują to za normalność. Słusznie.

#kononowicz #patostreamy
perfectgambler - Meneling in Neapol continue 
Przewijałem sporo, więc mogłem perełki ...

źródło: 20251109_011535-COLLAGE

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach