Wpis z mikrobloga

na poczatku krytykowalem ten tag, bo malo co fajnego powstawalo, ale ostatnio trzeba Wam przyznac, ze jestescie na fali. na maciek z czatu byl top content. afere z rozdzielnoscia lazienkowa to wysylalem swoim znajomym, zeby zdecydowali, czy kiszak zle postapil, czy moze fakt, ze jego d--a nie jest skazona go w 100% usprawiedliwia. no i jako byly okazjonalny widz kiszaka, sprawiliscie, ze faktycznie ciezko mi go sluchac/ogladac. czasem mnie zaif zclickbaituje ciekawym tytulem, ale jak tylko nastepuje pierwsza pauza, to wkurzam sie, ze kiszak przerywa jakis ciekawy watek i ide do oryginalnego filmiku

ten post to moje zreflektowanie sie nad tym, ze sie mylilem, a tag jest jakosciowy

#kiszak
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na poczatku krytykowalem ten tag, bo malo co fajnego powstawalo, ale ostatnio trzeba Wam przyznac, ze jestescie na fali.

@filixcastellano: No, ale jak to? Przecież niektórzy twierdzą, że w ten sposób wykopki sprawiają tylko iż jest jeszcze bardziej popularny xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: Ten kanał z prawie 7k subów, był świetnym cierniem na głowie niezrównoważonego narcyza od ziemniaczków, ból d--y połączony z kompromitacją był cudowny, zwłaszcza jego bezrozumnych piesków. Ilość merytorycznych komentarzy była świetna, praktycznie widziałem spazmy chorych lemingów, wychodzących z Kiszakowskiej piz.....z fabryki jeden po drugim, tylko po to aby napisały na twoim kanale, jakim prawem obrażasz bożka idiotów. Cudowne było to, gdy ludzie na twoim kanale ich zaginali raz po
  • Odpowiedz