Wpis z mikrobloga

#bernatowicz Generator Frajdy zmiękł pod groźbami Juliusza Verne i usunął wszystkie filmiki nawiązujące do niego? Taka miękka klucha z Bartka? Miałem nadzieję że będzie twardszym zawodnikiem i pociągnie imbę do końca xD
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kouros hahahah typowo wywalił wszystkie filmiki z bernatowiczem, wiedzialem ze to p---a z wąsem, ale ze aż taka xD xD ale bedzie z niego beka na nastepnym strimie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kouros: Ty może na następny raz przeczytaj, co pisze sam autor kanału (podpierając to na dodatek zrzutami ekranu z panelu na YouTube), a dopiero potem się wypowiadaj. To Bernatowicz osrał zbroję i pozgłaszał mu wideo, jako powód podając naruszenie praw autorskich. Dla Bernatowicza nie istnieje coś takiego jak dozwolony użytek ani prawo cytatu, po prostu co mu się nie podoba to próbuje usuwać.
  • Odpowiedz
  • 0
@radioparanormalium: właśnie szukałem na wszystkich jego kanałach czy Sitek coś pisze i nigdzie nie dał żadnego info, więc wygląda to tak jakby pochował filmiki z Bernim
jak maszjakiś link z wyjaśnieniem to daj
@valarr tu na wykopie? nic nie widzę, daj linka
  • Odpowiedz
  • 1
@radioparanormalium: dzieki, no to kibicuje GF żeby się nie poddał i dalej jechał z Bernim, ten człowiek jest nieznośny i dziwiłem się że dopiero teraz pojawiła się jakakolwiek krytyka jego osoby xD
  • Odpowiedz