Wpis z mikrobloga

@t4f9oy55: Może się zabiorę do tego jeszcze w tym roku ehh, tyle filmów do obejrzenia, byle by zawału nie dostac od nadmiaru tej ekscytacji.
  • Odpowiedz
@t4f9oy55: Przez te dwa miesiące nic kompletnie ehh. Analfabetyzm wtórny, muszę niedługo zacząć, ale od czegoś lekkiego i nie za długiego. Myślę o "Potęga teraźniejszości", już dawno miałem zacząć. A u ciebie co tam ciekawego jest czytane?
  • Odpowiedz
  • 1
@Arvin: Ja sobie teraz "Libido dominadni" męczę już miesiąc, zostało mi jakieś 200 stron więc jakoś w przyszłym tygodniu chciałbym skończyć. Książka ciekawie pokazuje przemiany społeczne i jak kształtowały się ideologie ale jest dosyć stronnicza, a autor nie kryje się ze swoimi poglądami. Mimo to może z niej wyciągnąć ciekawe wnioski.
  • Odpowiedz
"Libido dominadni"

@t4f9oy55: Uff, to dobrze, bo ja nie muszę, stoi u mnie na półce i się kurzy, a nie chce mi się tego zaczynać. Trochę żałuję, że kupiłem, ale drogie nie było, może kiedyś po to sięgnę. No to również czekam na recenzję pod #trukeleczytajo
  • Odpowiedz
  • 1
@Arvin: Ehhh trochę to potrwa bo zamiast ją czytać to teraz na tagu siedzę. Jak już ją skończę to będę musiał koniecznie jakieś opowiadanie zacząć bo już mi tęskno do tego.
  • Odpowiedz