Aktywne Wpisy

Krupier +46
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
Pobierz
Lujdziarski +58
#pokazkota #dziarskikacperek Siedzę i myślę, że w Lipcu pojadę na 90 urodziny babci, cała rodzina ma być. Nagle mi się przypomniało, że muszę przecież z Bambarylami zostać xD bo przecież nie ma mi kto kotków pilnować, no i po urodzinach xD
źródło: 1000045585
Pobierz

Cześć, szukam czegoś do postrzelania. Coś około "pistoletu" bardziej niż karabinu i w niższej kategorii cenowej.
Są jakieś pistolety na CO2? Może jakieś elektryczne repliki?
Chodzi o to by móc postrzelać sobie do celu, żeby nie było huku jak przy broni prochowej i żeby nie trzeba było mieć zezwolenia żadnego.
#bron #strzelajzwykopem #asg #wiatrowki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: Mzk4ZjM3YhsKVixZYkhvDkkOeAMkEWFYHhZgSGIFf0MTB29eYlUkFg5GPxoiHSoIHkQ7HT0dPRZEVSoDYkV8VQ9dKRohUjRVDlk4DykceUwIBW5cfAZgG10CbEd5UCgZRlZsWikeekoPUmlTdVV-TQpXeBc
PobierzJeśli chcesz tanio, bierz 0,22 lr, odrzut jak przy wiatrowce, około 75 groszy za strzał.
9 mam - 3 zł za strzał, przynajmniej w moich okolicach.
Trochę kierowany tym jak sympatycznie leży w ręku, jak dobrze się "bawi" nim, z polecenia w sklepie podoba mi się taki cudak:
https://militaria.pl/p/wiatrowka-issc-m22-blow-back-4-5-mm-2230251
Kojarzysz coś o