✨️ Jakie pistolety na CO2 wybrać do strzelania?Ⓘ Cześć, szukam czegoś do postrzelania. Coś około "pistoletu" bardziej niż karabinu i w niższej kategorii cenowej. Są jakieś pistolety na CO2? Może jakieś elektryczne repliki?
Chodzi o to by móc postrzelać sobie do celu, żeby nie było huku jak przy broni prochowej i żeby nie trzeba było mieć zezwolenia żadnego.
@mirko_anonim idź na strzelnice i możesz wybrać bez pozwolenia każda b--ń jaką mają. Jeśli chcesz tanio, bierz 0,22 lr, odrzut jak przy wiatrowce, około 75 groszy za strzał. 9 mam - 3 zł za strzał, przynajmniej w moich okolicach.
@mirko_anonim: chcesz tylko postrzelać (do przysłowiowych puszek) czy faktycznie postrzelać celnie (do tarczy). Jeśli to pierwsze to szukaj replik prawdziwej broni napędzanej co2 i strzelającej okrągłym śrutem (bb) - to dość tanie, niezbyt trwałe repliki współczesnej broni palnej które są napędzane z kapsuły co2, mieszczą się w limicie 17J i nie wymagają pozwolenia - ich jedyną zaletą jest fakt że wyglądają jak prawdziwa b--ń, można strzelać w samopowtarzalnie jak z
@mirko_anonim: to jest taki typowy puszkobij-okrągłe sruciny 4,5mm mają dość niestabilny tor lotu i zwyczajnie potrafią uciekać po tarczy nawet na nieduże odległości. Blowback jest jak w pistoletach asg-niby fajny, ale z odrzutem i podrzutem prawdziwej broni ma niewiele wspólnego-zużywa tylko więcej gazu. Natomiast faktycznie-pistolet wygląda jak prawdziwa b--ń, magazynek na przycisk, można załadować kilkanaście kulek i strzelać "jak z prawdziwego"-pistolet double action, ja nie przepadam, spust jest niezbyt przyjemny
Cześć, szukam czegoś do postrzelania. Coś około "pistoletu" bardziej niż karabinu i w niższej kategorii cenowej.
Są jakieś pistolety na CO2? Może jakieś elektryczne repliki?
Chodzi o to by móc postrzelać sobie do celu, żeby nie było huku jak przy broni prochowej i żeby nie trzeba było mieć zezwolenia żadnego.
#bron #strzelajzwykopem #asg #wiatrowki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: Mzk4ZjM3YhsKVixZYkhvDkkOeAMkEWFYHhZgSGIFf0MTB29eYlUkFg5GPxoiHSoIHkQ7HT0dPRZEVSoDYkV8VQ9dKRohUjRVDlk4DykceUwIBW5cfAZgG10CbEd5UCgZRlZsWikeekoPUmlTdVV-TQpXeBc
PobierzJeśli chcesz tanio, bierz 0,22 lr, odrzut jak przy wiatrowce, około 75 groszy za strzał.
9 mam - 3 zł za strzał, przynajmniej w moich okolicach.
Trochę kierowany tym jak sympatycznie leży w ręku, jak dobrze się "bawi" nim, z polecenia w sklepie podoba mi się taki cudak:
https://militaria.pl/p/wiatrowka-issc-m22-blow-back-4-5-mm-2230251
Kojarzysz coś o