Aktywne Wpisy

Bananada +4
Rano wrzuciłam zdjęcie jak sobie leki biorę. I oczywiście wykopki - oesu głupia baba
Na szczęście pojawili się też tacy którzy zapytali czemu je biorę, mam nadzieję nie wszystkie kom ironicznie
Czemu ludzie dochodzą do wniosków bez pytania?
Na szczęście pojawili się też tacy którzy zapytali czemu je biorę, mam nadzieję nie wszystkie kom ironicznie
Czemu ludzie dochodzą do wniosków bez pytania?

InnyWymiar90 +6
Disco kasety lepsze od kobiety na każdą kieszeń, na lato lub jesień. Disco, disco to dla mnie wszystko (´^ω^)

źródło: temp_file515611741710242935
Pobierz@wfyokyga: @Coopshtyl aaaa, taki fajny memik, czyli nie będziesz robił tego co dla ciebie zdrowe i korzystne, bo wstyd, osąd i milczenie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupy w knajpie też nie zrobisz, bo odgłos, deska po kimś i brzydki zapach dla następcy?
Nie dziwota, że was męczy przegryw jak ważniejszą kwestią od własnego zdrowego dobrostanu jest ocena otocznia.
@Coopshtyl: ale czy to że doświadczyłem tego sam, że to nieprawda czyni mnie simpem?
Tak bardzo nie chcesz przyjąć że to możliwe że całkowicie wypierasz i cope'ujesz
A) komuś jest źle i i tym mówi
B) zostaje wyśmiany
C) jest
za to w oczach baby nie byli już tymi samymi mężczyznami i niedługo potem zostali porzuceni/zdradzeni albo chociaż pojawiło się gorsze traktowanie
źródło: 20240515-215937
Pobierz@Coopshtyl: Bo te osoby mają inne doświadczenia i albo wspierają swoich facetów w takich momentach, albo sami mają baby, przed którymi mogą się otworzyć.
Z doświadczenia wiem, że kobietom chodzi o ujawnienie pozornej słabości i skalę emocji, którą są w stanie unieść. To ma być na zasadzie ponarzekania, że szef nie dał awansu, ale na koniec rozmowy
A, facet mówi, nie bądź baba, choc baby wbrew pozorom rozumieją ¯_(ツ)_/¯