Aktywne Wpisy

ketiow +115
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +116
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

Zaczyna się usuwanie. W niektorych lokalizacjach nielegalnie stało nawet 12 sztuk.
Pytanie: gdzie byli urzędnicy, że to ludzie musieli odkryć?
#warszawa #polska
źródło: 574559329_1131719332277612_231937386027605055_n
Pobierzhttps://maps.app.goo.gl/2SBS5devpMcW6k2N6?g_st=ipc
źródło: 574603712_1131751605607718_3500865238948327362_n
PobierzI tak 123 razy.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0fR14qppnoekYeu6aHd1izNVQZLi5Vw4c2bK5LbvE7EsoUyWqRJLbhamQcVM1YwZhl&id=100063186673734
Brali w łapę aż furczało.
@troglodyta_erudyta obstawiam, ze oni nawet dawac w lape nie musieli, po prostu przyjechali w odblaskowych kamizelkach o swicie czy w nocy i zamontowali. Wiem na przyklad, jak od wewnątrz działa urzad marszałkowski we Wroclawiu - kierowniczki siedzace non stop na kawie i setki szeregowych urzednikow pracujacych za 6k brutto zatopieni we wnioskach, przepisach
@wscieklykabanos: oni może myśleli, że to chodzi o raz dwa trzy i dlatego wydawało się, że nikt nie sklei wałka xd
Więc jak nie mają wypracowanych innych narzędzi - to tak mają patrolować dzielnice. Już nie mówiąc że przecież to mieszkańcy to nie widzą co się dzieje w okolicy?
Cieszył się koordynator z urzędu, że będą mogli karę wlepić komuś.
@wscieklykabanos: w Poznaniu odpowiedzią jest po prostu korupcja. Czy taki bilboard ma pozwolenie można sprawdzić w 5 minut, w miesiąc możesz się pozbyć 99% bilboardów w mieście.
Urzędnicy w sposób opieszały wywiązują się ze swoich obowiązków bo dostają pod stołem kasę od Stroer, MS, Synergic, Clear Channel, MM i Cityboard Media. Proste.
https://www.facebook.com/gemelapoznanska tutaj gościu z tym walczy, likwidacja nielegalnej reklamy
@wscieklykabanos: Narażę się, ale trudno: byli w pracy i robili masę papierkowej roboty. Nie mieli czasu po prostu tego ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZDM odkąd zaczął nim rządzić filozof-ekonomista na spółę z panienką od pisania postów na fejsbuczku jest niewydolny i jego głównym zadaniem jest wkurzanie kierowców i pozostałych nie-rowerowych mieszkańców Warszawy, Narzekali na Kazubka, narzekali
@Morf: gdzie to sprawdzić?
Na Bemowie nie ma kontroli gruntów i ktoś powinien dostać po dupie. Ale tylko za tereny miejskie, za tereny prywatne, to tylko PINB.
Jako ciekawostkę dodam, że w mojej dzielnicy walczyli z bilbordem. Jednym. 3 lata. Sprawa w sądzie odwołania itp. Po 3 latach dopiero nakazano usunąć