Wpis z mikrobloga

#warszawa #mokotow #czerniakow #sielce czy tu jest jeszcze jakiś dobry kebs? Był wcześniej całkiem spoko na bartyckiej jeśli chodzi o stosunek jakość cena, ale już się coś zmieniło i jest ujowy, Minar - szkoda gadać, chyba najgorszy, dziwię się że to jeszcze w ogóle działa, Hatay z chełmskiej porażka i strasznie drogo, Dervish też z chełmskiej jest spoko mimo, że kula mocy i lokal nie wyględny, ale w smaku jest git. Jeszcze tego na wprost poczty nie próbowałem, może ktoś coś? Teraz się chyba Kebab Super King nazywa.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Podstarzaly_Mandalorianin: Kurdę tego efesa też miałem próbować bo czasem mi po drodze, ale albo kolejka, albo coś, poza tym tam też jakieś spory były, że jak Ci nie smakuje to nie takiego wziąłeś itp. xD

taki oldskulowy kebab jak z lat 2000

i właśnie takiego też poszukuję, kura warzyw też czasem spoko, ale jak się ma ochotę na coś mniej wykwintnego to właśnie taki kebabik byłby spoko ( ͡°
  • Odpowiedz
@beer_man: ze dwa tygodnie temu się otworzył kebs na gagarina w miejscu dawniej tpizzy, jeszcze nie jadłem ale ogłaszaą się jako kraftowy
byłem ciekawy tego hataya bo nie załapałem się na zapiekanki ale jak piszesz ze kiepsko to chyba nie pojde
  • Odpowiedz
  • 0
@haabero: Też przegapiłem zapiekanki, kumpel mówił że były spoko, ale drogo. Teraz brałem tam kebsa to 82zł chyba za 2 wyszło i wcale to nie było smaczne, a wręcz małe porcje bo chciałem bez frytek w rollo (co to w ogóle za pomysł?) Tzn. mięso spoko, ale wykonanie mimo tego że mają własną maszynę do lawasza takie mocno średnie bo się chyba dopiero uczą. A co do kebsa zamiast tele
beer_man - @haabero: Też przegapiłem zapiekanki, kumpel mówił że były spoko, ale drog...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Podstarzaly_Mandalorianin: To średni pomysł, ale jak lubisz ryzyko to śmiało. A burgerów jeszcze nie mają, a przynajmniej nic nie wskazywało na to żeby takowe miały być, ale nie pytałem bo nie umiem w gruziński czy inny kaukazki, ciężko ocenić.
  • Odpowiedz