Wpis z mikrobloga

#przegryw Ja nie wiem jak wy to robicie że wazycie po 50-70 kg. Przykładowo 75 kg ważyłem 10 lat temu od tego czasu chyba nie spadłem ponizej 80. Rozumiem dieta , ruch. Ale to wy jeść nie lubicie ? Zero słodyczy czy co ? Ja to lubię wszystko ale słodycze ograniczyłem i co ? Waga spadła z 2 kg xD do tego całe życie fizycznie pracowałem i nogi mam wyrobione. Ale waga trzyma , przez co mam okrągła twarz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MidnightCowboy: ja nie lubie duzo jest, i tak jestem na masie, i nie jem bardzo kalorycznych fastfoodow czesto xd
a druga kwestia to chude kosci - 16cm nadgarstek, słaba masa mięśniowa, 172cm ale i tak przytyłem do ok. 67kg
  • Odpowiedz
@MidnightCowboy ja waze 70-72kg (jakieś 183-184cm), nigdy nie ważyłem więcej, to taki mój szklany sufit. W międzyczasie (trochę ponad dwa lata temu) sypnęło mi się zdrowie i mega spadłem z wagi z racji długiej hospitalizacji, wyszedłem ze szpitala ważąc 55! Kg i robiłem konkret masę żeby to odrobić i jadłem jak posrany to się zastanawiałem czy łaknienie wyhamuje jak dokrece do swojej starej wagi i istotnie, tak też się stało. Ja
  • Odpowiedz