Wpis z mikrobloga

#przegryw Byłem 15 lat temu na kursie na prawo jazdy, ale w ogóle nie spodobało mi się prowadzenie i czułem się po prostu źle jako kierowca więc to olałem. Nie przeszkadza mi jeżdżenie zbiorkomem, jestem do niego przyzwyczajony, ale dziś miałem rozkminę że poza mną to autobusem z mojej wioski jeżdżą tylko dzieci w wieku szkolnym, starsze panie i menele. Jakoś wcześniej o tym tak nie myślałem, ale jednak ten brak prawka jest przypałowy, trza będzie je niestety zrobić.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: No właśnie przeszkadza i nie przeszkadza. Z jednej strony wady transportu zbiorowego (ścisk, smród, oczekiwanie na przyjazd, opóźnienia itd.) nie przeszkadzają mi w ogóle, a do tego boję się jeździć autem, ale z drugiej jak sobie pomyślę że stawia mnie to w jednej linii z gośćmi którzy mają wyj3b4ane dosłownie na wszystko to jakoś tak mi źle z tym.
  • Odpowiedz
@Flutter_M_Shydale przypominam że samochód to wrzód na dupie i jak nie jesteś bogaty to musisz się doktoryzować w motoryzacji bo na każdym kroku będą chcieli cię wydymać a mechanicy czują krew nowicjusza i wyczuwają słabsze jednostki
to spora wada
  • Odpowiedz
@Flutter_M_Shydale już sam zakup jest pierwszym zderzeniem ze ścianą i strzałem mokrą szmatą w ryj bo 90% aut na rynku to szroty w mniejszym lub większym stopniu są też takie po powodzi lub po dachowaniu albo z kończącymi się podzespołami których wymiana to będzie 50% wartości auta a jak tanie auto to i 100% przekroczysz
albo się znasz albo płacisz tym co się znają i masz nadzieję że cię nie oszukają
  • Odpowiedz