Wpis z mikrobloga

#kiszak Rock nagrał reakcję na prośbę Kiszaka - taka moja teoria. Rock mówił "o, jak mi to przez dwa tygodnie umknęło, nie zwróciłem uwagi" - AKURAT w tym samym dniu w którym Rumun robi streama, dzień po Nocy Oczyszczenia. Przecież to jest zbyt "convenient", żeby było przypadkiem.

A Adam materiał Rocka to takie rozmywanie i usprawiedliwianie, wojna formatu, streamery to aktorzy, oni robią dumy bo widownia lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy: O ile nie jestem za żadnym zaognianiem sporów w necie, bo jest tego zbyt wiele, to tak jak nie znoszę takich toksyków jak Kiszak, to nie znoszę też takich miękiszonów jak Rock. Spoko-ludzie to taki sam rak jak radykałowie.
  • Odpowiedz
@miloszy:
Nie wiem, kszak ma zbyt wielkie ego by prosic go o pomoc. Juz predzej prosilby jakiegos swojego psa by nagral odpowiedz na material kamilka ktory by ogladal. Co nie zmienia faktu, ze typ byl przygotowany do tego, jego udawanie, ze nie wie co bedzie dalej bylo wrecz komiczne. 2137 losowych screenow ktore akurat mial pod reka, wszystkie jego psy na czacie wlacznie z ex-konkubiną, usuwanie filmow i strike maćka.
  • Odpowiedz
  • 2
@Vezz: dlatego nie należy jej wybielać i zapominać o jej roli, to ona go często nakręcała, co widać było na filmikach Maćka z Czatu. Ona sama zaczynała temat fekalne. Ona sama związała się z kimś, kto pobił niewinnego człowieka
  • Odpowiedz