Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

#motoryzacja #pytaniedoeksperta
@qwenti: Mam nadzieję, że tam fotele są lepsze. Zrobiłem kiedyś 1000 km ciągiem Vito 116 z wypożyczalni i to był zdecydowanie najgorszy fotel na jakim siedziałem. To już 1500 km na trzeciego w Sprinterze milej wspominam.
Ale kilka sztuk jest, trzeba będzie jakiegoś sprawdzić i się przejechać.
@kustosz_karuzeli_sperdolenia: Nie widzę wersji 7 osób. I w ogóle na zdjęciach wydaje się być mały w środku.
Ewentualnie Toyotę: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-proace-verso-ID6HpD54.html
Chwilę jechałem taką furką i fajnie to płynie po trasie szybkiego ruchu. Do tego wyposażenie całkiem przyjmne.