Aktywne Wpisy

WielkiNos +495
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.6% (351)
- w bryle domu 63.4% (608)

źródło: temp_file4939772446138169781
PobierzPoza tym, ten. Jak jeszcze go nie masz to możesz winić tylko siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@supra107: Chyba Ci chodziło o flashowanie z przycisku czy jak to tam nazywają różni producenci płyt głównych i taka funkcja jest tylko w niektórych płytach.
UPS nie potrzebuje, mieszkam w mieście, rzadko prąd wyłączają, a jak czasami bios aktualizuję to lubię tą niepewność xD Przez ponad 15 lat nie ucegliłem w ten sposób żadnej płyty głównej, dlatego musiałbym mieć ultra pecha, żeby akurat w tym momencie
@Gawith_Apricot: No i w pierwszym poście wspominałem o tym. "jak płyta ma funkcję flashowania bez systemu", czyli kontekst taki że zazwyczaj nie ma. I tak, o to mi chodziło tylko tak z d--y to nazwałem, wiadomo ocb
@Gawith_Apricot: Właśnie każdy to nazywa inaczej. Np. u mnie Gigabyte nazywa to Q-Flash Plus, z czego Q-Flash to zwykły monit wgrywania aktualizacji w samym UEFI, który jednak wymaga tego aby UEFI działał, no i żeby sam system miał procesor, RAM i grafikę, a o to trudno gdy uceglisz UEFI. Q-Flash Plus natomiast to właśnie ta zbawienna technologia która wymaga jedynie
źródło: 20251106_203424
PobierzHehe, prawda. Asusy mają za to nikomu nie potrzebny flexkey, którym można sobie wyłączać i włączać RGB albo użyć go jako dedykowany przycisk wchodzenia do biosu(xD)