@sirgorn: to prawda, bo ja nic nie zmieniałem w ha przez 2 miesiące i problem zaczal sie pojawiać (model caly czas używałem ten sam) Tak samo zauważyłem ze same rozmowy juz w gemini nie są takie jak były wcześniej, ale w chat gpt tez zauważyłem spory regres
@wujek_zla_rada: U mnie to samo od dwóch dni się zaczęło na gemini (unable to get response). Na razie zmieniłem model na gpt i działa. Nie miałem jeszcze czasu żeby poszukać o co chodzi. Encje które dodawałem asystentowi ostatnio wyłączałem i problem nadal występował
@zan: ile masz encji/skryptow do asystenta wystawionych? Ile tokenow zużywasz przy jednym zapytaniu (u mnie ok 1600). Wciąż pracuje nad rozwiązaniem problemu, jak sie czegos dowiem to napisze. Podejrzewam ze w tej ścianie tekstu przy pierwszej inicjalizacji przy pytaniu gdzies to pytanie sie ginie w tłumie. Zauważyłem aktualnie ze pierwsze pytanie zawsze jest unable to get response a później git. Można tez napisac/powiedzieć cos nie związanego z ha typu cześć
@wujek_zla_rada: mam 128 encji i 20 skryptów na ten moment - udostępniam tylko to z czego faktycznie korzystam za pomocą asystenta. Nie liczę tokenów i nawet nie wiem gdzie to sprawdzić :P
To o czym piszesz potwierdzam: pytanie o encję daje error, a pytanie ogólne + pytanie o encję daje OK wynik.
@wujek_zla_rada: to brzmi jak jakaś pasta (ʘ‿ʘ)
To o czym piszesz potwierdzam: pytanie o encję daje error, a pytanie ogólne + pytanie o encję daje OK wynik.
źródło: image
Pobierz