Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: obraz
Pobierz@Derpinardus: Już jest po rozwodzie
Ale wiesz, że jeżeli ktoś poucza innych jak pięknie żyć, jak stworzyć super rodzinę dla dzieci, a potem się okazuje, że być może tak pięknie nie było (bo 99% rozwodów to krzyki i kłótnie wiele lat), to można zadać sobie pytanie Helołł! To jego życie inprywstne sprawy, 100% racji. Ale pamiętaj NIE ma obowiązku być ekspertem czy udawać eksperta i pouczać innych! Dlatego jeśli poucza innych w sprawach gdzie
źródło: G5CBrzdXYAI3jbo
PobierzCo ten #quaz to ja nie wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Marcepanowy_Detektyw: kto zrzuca?
Komentarz usunięty przez moderatora