✨️ Opony rowerowe Continental Contact Urban - recenzjaⒾ Fajny ten #rower co? p.s. - jakby ktoś nie wiedział - wszystko co ludzie gadają na temat conti contact urban to prawda - te opony naprawdę toczą sie rewelacyjnie (lepiej niż co po niektóre opony szosowe) i równie rewelacyjnie kleją się w zakrętach (na mokrym sa bezkonkurencyjne) W swojej klasie (opony miejskie) - absolutny top.
@mirko_anonim: Ja mam RaceKingi - Continentala ale nie znam się totalnie, a zmianę na lepsze widzę tylko dlatego, że zmieniłem także całe koła,a co za tym idzie piasty i faktycznie widać różnicę w toczeniu się koła. Wiekowo widzę, że rowery mamy podobne - mój obchodził niedawno 22 urodziny
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Fajny ten #rower co?
p.s. - jakby ktoś nie wiedział - wszystko co ludzie gadają na temat conti contact urban to prawda - te opony naprawdę toczą sie rewelacyjnie (lepiej niż co po niektóre opony szosowe) i równie rewelacyjnie kleją się w zakrętach (na mokrym sa bezkonkurencyjne)
W swojej klasie (opony miejskie) - absolutny top.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Wygląda jak guwno. Ciekawe jak smakuje.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: bianchi-1
Pobierztak wstydzę się i jeżdżę na rowerze z papierową torbą na głowie.
p.s. wrzucam z anonimowego bo inaczej nie mogę. To naprawdę taka trudna