Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ztakisam +86
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

źródło: 1000063184
PobierzZegarek dalej może być używany do pokazywania godziny i w sumie robi to bardzo dobrze, bez zbędnego zasypywania cię przy tym powiadomieniami czy poczuciem, że musisz, "na chwilkę" zerknąć do internetów/portali/wiadomości.
Ale częściowo macie rację, że pełni rolę biżuterii, a
trochę tak, ale jednak spojrzenie na zegarek jest wciąż szybsze niż wyciągnięcie telefonu
@parposz: Dlatego noszę MiBanda. Niby chciałoby się mieć klasyczny zegarek, ale to kompletnie bez sensu, przerost formy nad treścią i jakaś mentalna rekompensata małego fiuta. A tak i sobie budzik włączę na ręce, a i nastawię minutnik na gotowanie makaronu nie wspominając o sportowych funkcjach.