Aktywne Wpisy

Notakaprawda +113
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +320
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Taki np. Berkowicz bez polityki to by nawet w Żabce się nie utrzymał jako kasjer.
https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/10382420/kontrowersje-w-finansach-konfederacji-korwin-mikke-berkowicz-mentzen-z-gigantycznymi-pensjami-moglo-dojsc-do-bezpodstawnego-wzbogacenia-sie.html
A to, że ktoś skończył takie studia, to nie znaczy, że będzie w stanie egzystować w jakiejkolwiek pracy i patrząc na to jak sami jego "przyjaciele" z partii mówią wprost, że typ jest wiecznie nieprzytomny to tak,
Jego bycie informatykiem to siedzenie w comarchu za najniższą jak nie mniej. A pózniej walenie państwa na lewe faktury za swoje usługi dla konfy.