Wpis z mikrobloga

@kopilop @lycaon_pictus: to co najbliżej polecacie, czechy i pragę, berlin, koszyce na słowacji, czy gdzieś w ogóle dalej?
gdzieś to funkcjonuje na jakimś poziomie, czy nie za bardzo :d? nigdy nie byłem, a z ciekawości może i bym poszedł oczy nakarmić, pod warunkiem że sam nie będę wyruchany
  • Odpowiedz
@charlie1919: nigdy nie byłem w takich przybytkach i nie zamierzam. Sądzę, że za granicą nie będzie lepiej, a może być jeszcze gorzej (bo potraktują cię jako turystę więc jeszcze większe ryzyko że cię naciągną, okradną, uśpią i wyru*ają bez mydła)
  • Odpowiedz
to co najbliżej polecacie, czechy i pragę, berlin, koszyce na słowacji, czy gdzieś w ogóle dalej?

gdzieś to funkcjonuje na jakimś poziomie, czy nie za bardzo :d? nigdy nie byłem, a z ciekawości może i bym poszedł oczy nakarmić, pod warunkiem że sam nie będę wyruchany

@charlie1919: Nie polecamy. Zbyt brudny interes.
  • Odpowiedz
@charlie1919: @teddyef byłem wczesnej wiosny. Bo mój ziomo miał akurat takie pragnienia iść popatrzeć jak d--y kręcą dupą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja wiem, ze to scam i nie warte ceny kompletnie. Wiec nastawiłem się po prostu na picie piwa. W pierwszym zle wspominam bo dosiadla sie do mnie pretensjonalna karyna z blokowisk z Polski B i w-------a poszła ode mnie jak powiedzialem jej, ze
  • Odpowiedz
@teddyef: nie słuchaj tych komentarzy bo brednie piszą xD nigdy nie byli ale znafcy sie wypowiadają. Oczywiście znajdziesz jakieś pojedyncze przybytki gdzie ci cos dosypia ale to niższa. Raczej juz sie z czymś takim nie spotkasz. Kluby ze striptizem w inny sposób naciągają klientow na wydawanie kasy dobrze to opisał @bathor_dyktator . Wiec nie masz co sie zbytnio przejmować ze ci dosypia i wyczyszczą konto. S takie miejsca tez
  • Odpowiedz