Wpis z mikrobloga

@michalxd21: Też pomyślałem, że pójde w zawodników którzy dali w poprzedniej kolejce, zrobiłem free hita i co? Oczywiście Caicedo dał, Gyokeres dał i Pedro dał XD szkoda tylko że dopiero teraz mi wrócą do składu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Yeahido: ja niedawno Pedro zamieniłem na Woltemade i d--a. Z Gyokeresem którego kupiłem też 2 kolejki temu liczyłem że postrzela i nawet zaczął się rozkręcać - to kontuzję złapał. Rejindersa bym się pozbył, ale nikogo sensownego za tą cenę się nie znajdzie, a z czasem okazał się być 1 gameweek wonderem. Eze trochę flop w FPL, mimo że gra pięknie. Zastanawiam się czy jakoś nie pozbyc się Tarkowskiego VVD i
  • Odpowiedz
Rejindersa bym się pozbył, ale nikogo sensownego za tą cenę się nie znajdzie, a z czasem okazał się być 1 gameweek wonderem

@michalxd21: nie wiem, ile ci tam zostało, ale może Minteh? Ostatnio przy kontuzji Mitomy zaczął dawać punkty, a Brighton ma dość przyjazny terminarz. Ja tam jestem z Gambijczyka zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Yeahido: Tylko to nie chodzi o pojedynczą kolejkę, a całokształt - w czołówce najlepiej punktujących pomocników masz masę defensywnych (meh, aż szkoda że nie było punktów za defcony za czasów Kante) i w kontekście przyszłego sezonu zastanawiam się czy zwyczajnie nie będzie lepiej grać defensywnymi pomocnikami co będą łapać punkty i okazyjnie dokładać asystę, jak np. Rice z rożnych czy Caicedo ze strzałów stadiony świata? Semenyo + Caicedo kosztują mniej
michalxd21 - @Yeahido: Tylko to nie chodzi o pojedynczą kolejkę, a całokształt - w cz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
U mnie tak to wygląda. Teraz dałem Matete za Gyo. Masz rację, potencjalne gwiazdy nie zdobywają w tym sezonie punktów. Może to jest tylko taka anomalia i wszystko wróci na dobre tory. Oby XD
Yeahido - U mnie tak to wygląda. Teraz dałem Matete za Gyo. Masz rację, potencjalne g...

źródło: 1000050958

Pobierz
  • Odpowiedz