Wpis z mikrobloga

#przegryw ej, Miteora i reszta neeciarzy

zrobiłem pierwszy krok za was w drodze do tego, żebyście schorowanym rodzicom przestali wyjadać jedzenie, zużywać prąd i podkradać pieniądze na gry i alko

Nie martwcie się, w kołchozach już was wykocimy porządnie, uczciwie zarobicie swoją pierwszą minimalną jak reszta prawilnych przegrywów co cierpi naprawdę, a nie siedzi na discordzie 24h jak wy, pasożyty
BardzoSuabeRymy - #przegryw ej, Miteora i reszta neeciarzy 

zrobiłem pierwszy krok z...

źródło: 1000008474

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MazurskiSmak: jedni wysyłają cv a inni wysyłają pieniądze na konkursy jutuberów. Skutek jest taki sam czyli stracony czas i pieniądze xD są jeszcze frajerzy premium co wpłacają na radio Maryja i fundacje polityków albo WOŚP XDDDDDD tak czy inaczej zostaniesz okradziony a głupi lud powie że to dla twojego dobra.
  • Odpowiedz
@Bardzo_Suabe_Rymy: ja ogólnie mam takie podejście, że jeśli ktoś sobie może pozwolić na neet i mu ktoś płaci np rodzice to to jest całkiem dobry wygryw (nie mówię o np. niezdolności do pracy) Ja jak nie chciałem chodzić do szkoły to mi rodzice kazali iść do roboty (w zasadzie nawet jak się jeszcze uczyłem to już też pracowałem) i od tamtej pory nie dołożyli mi do życia ani złotówki. Jedynie
  • Odpowiedz
@G06DbT: każdy neet jest tak na serio ultra kapitalistą i biznesmenem bo tnie koszty i ma wiele źródeł dochodu a że to biznes średnio rentowny no to Uj
  • Odpowiedz
ultra kapitalistą i biznesmenem

@csth97: o, nie wiedziałem że jestem taką personą. Dzięki, dopiszę do katalogu komplementów, zaraz obok "oski" :D
  • Odpowiedz