Wpis z mikrobloga

#kiszak Gość to typowy dadgejmer, on gra w 3 gry które zna i lubi, a resztę odpala na godzinę, żeby zaraz wyłaczyć. Przeciez to jest oznaka znudzenia się grami, wiem, bo mam tak samo.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy: To! Zamiast pogodzić się z tym że być może minęło dla kogoś te 5 minut i zwyczajnie gierki się znudziły, poszukać nowych pasji, zainteresowań to n--------a na te gierki non stop: sam tak kiedyś miałem aż zrozumiałem że czas iść do przodu. No ale ja nie utrzymywałem się z tego i nie byłem niewolnikiem rzeczy które muszę robić bo niczego innego nie potrafię, kiszaki i im podobni ( właściwie
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: Dokładnie.

W ogóle cały problem tego fraglesa polega m. in. że wali w "dadgamerów" i casuali, że ci niby za szybko się poddają albo grają godzinę albo podobają im się w jego mniemaniu przeciętne gry i jak ktoś nie chce bić się z bossami po kilka godzin, to najlepiej niech sprzeda sprzęt i gry i wyparuje.

Tymczasem właśnie dawkując sobie granie można mieć więcej frajdy podczas gry. Nie masz
  • Odpowiedz
@Sathanas_Gloriam: facet gra rolę jak większość tworcow w necie. Znalazł se target i go wykorzystuje żeby zbierać profity. To co on myśli a mówi to zapewnie dwie różne rzeczy. Ten sam schemat co w polityce I wgl większości medialnych ludzi. Ludzie myślą że ci ludzie popierają ich poglądy, spojrzenie na świat podczas gdy oni tak naprawce to w p-----e mają, mowia to co tłum chce usłyszeć. Dla tego ja z
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: Dla mnie prywatnie to on może sobie walić konia do gier Ubi czy innych AAA jak nikt nie patrzy, mam gdzieś jego poglądy itp, natomiast nie mogę - tak jak my wszyscy na tym tagu - zdzierżyć jego toksyczności, złośliwości, hipokryzji. To jest po prostu szkodnik, którego trzeba tępić jak tylko się da.
  • Odpowiedz
@Sathanas_Gloriam: Czaje i szanuje poczucie misji. Jednak uważam i zdania nie zmienię ze w życiu są poważniejsze problemy niż jakiś toksyk giereczkowy żeby się tym przejmować ¯\(ツ)/¯ Niech se gnije razem z swoim kultem xD Ja jestem zdania że życie było by znacznie lepsze gdyby ludzie wgl przestali iść za czymś głosem i kierowali sie swoim rozsądkiem ale to chyba utopia...
  • Odpowiedz