Wpis z mikrobloga

#kiszak Widz o nicku abaddon888 spruł się do oglądającego o nicku "krystianek_sigma" jak można mieć w nicku sigma. Ten zapytał czy ma z tym jakiś problem. Po chwili podpalił naszego ludologa, który zaczął "bronić" abaddona i krystianek skończył z permem xD..
https://streamable.com/v6thjo
azylovsky - #kiszak Widz o nicku abaddon888 spruł się do oglądającego o nicku "krysti...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@azylovsky:
Osmiele sie stwierdzic, ze krystianek jednak dostał perma ze ostatnią wiadomosc jaka widnieje na czacie a nie za nick ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Vezz: no też prawda poddenerwował się lekko krystianek, co nie zmienia faktu że ludolog po "nicku" stwierdza czy ktoś ma 14 lat czy jest jeszcze nierozwinięty
  • Odpowiedz
  • 2
@kto-wie-ten-wie32: z ciekawości, gdzie sprawdzić te logi z czatu? Wydaje mi się, że w tym filmie też ktoś wyrwał bana za coś. Kojarzę, że napisał coś w stylu "jestem teraz gwiazdą i co?" po chwili poszedł perm a czat ochoczo śmiał się, że teraz jest "spadającą gwiazdą"
  • Odpowiedz
  • 1
@kto-wie-ten-wie32: Nie ma problemu, dzięki za tą stronkę bo udało mi się znaleźć ten moment z "gwiazdą". Czat oczywiście zaczął go linczować, po pytaniu jak można grać w takie stare gry i wolałby pograć w ping ponga. Padały teksty typu "jajami swoimi sobie pograj w ping ponga" Po pytaniu "No i jestem gwiazdą streama, pytania?" Ziemniaczany lord odpowiedział "No i zobacz krótko k---a nią byłeś" po czym poszedł permik xd...
azylovsky - @kto-wie-ten-wie32: Nie ma problemu, dzięki za tą stronkę bo udało mi się...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-01 160237

Pobierz
  • Odpowiedz
@azylovsky:
Boże, 'sigma' w niku, pewnie jakiś dzieciak. Ja jestem super dojrzały i cool bo mam ABADDON w niku, pewnie nawet nie wiesz kto to ABADDON. TO DEMON CO STRZEGŁ PIEKŁA. NAZWAŁEM SIĘ TAK ŻEBY WSZYSCY WIEDZIELI ŻE ZE MNĄ NIE MA ŻARTÓW DZIECIAK.
  • Odpowiedz