Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś po co marnujemy pieniądze na ścieżki rowerowe?
połowa rowerzystów ma zbyt fajne gacie żeby jeździć ścieżkami z resztą plebsu bo oni przecież robią "TRENING" !!!111oneone.
Druga połowa się boi bo ścieżka jest bliżej samochodów więc i tak jadą chodnikiem, razem z hulajnogarzami.
Wychodzi na to że najlepiej pieszo jest spacerować ścieżką rowerową - nikogo nie spotkasz, ani rowerzystów ani hulajnogarzy.
dlaczego ten naród musi być taki p----------y?
#pedalarze #rower #hulajnogaelektryczna
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wytłumaczy mi ktoś po co marnujemy pieniądze na ścieżki rowerowe?

@KociaraWiki: jako rowerzysta - zgadzam się.

Jaki jest sens robienia tej parodii DDRów? DDRy z kostki - nie dość że niekomfortowe, to przerastają trawą, o ile nie rozpadną się od korzeni drzew rosnących obok. Zakończone przejściem dla pieszych, na które trzeba zeskoczyć z wysokiego krawężnika. Wszystko dlatego, że pośrodku niczego komuś nie chciało się namalować pasów z przejazdem dla rowerów, dlatego
  • Odpowiedz
  • 0
no trudno zeby przy 6stopniach o 23:30 gdzie za 30min mamy listopad byly pelne.

nie wiem gdzie mieszkasz, ja mieszkam we Wroclawiu i tutaj sciezki rowerowe sa pelne rowerzystow, nawet o tej porze roku.

@pasta_alla_carbonara: czyli sam sobie zaprzeczasz, troll detected, wypad stąd bo zaraz wstanę
  • Odpowiedz
@KociaraWiki: lel, czlowieku czytaj ze zrozumieniem. Napisales ze wrociles ze spaceru - no to spojrzalem na zegarek. Potem CI powiedzialem jak to u mnie wyglada, niekoniecznie o tej godzinie. Jezeli mieszkasz w mniejszym miescie czy na wsi no to tam jest faktycznie problem - bo tam sie projektuje sciezki zeby po prostu byly i odfajkowane. Kompletnie nie umiesz rozmawiac, postawiles sobie teze i tam dazysz, niezaleznie od miejsca czy okolicznosci.
  • Odpowiedz
@KociaraWiki Słuchaj synu, za zielony jesteś tutaj na jakieś emocjonalne uzewnętrznianie. "Bo zaraz wstanę", i co sie stanie jak wstaniesz? Osrasz się na stojąco? Pokornie poczekaj i wtedy staniesz się pełnoprawnym członkiem wykopu, nie wcześniej.
  • Odpowiedz