@Mega_Smieszek: a jak to podlaczyc do komputera ? jaka przejsciowe potrzebuje ? w laptopach nie ma osobno mica wiec chyba xlr na usb, wiec nie wiem czy ja dobrze rozumuje ale cala transmisja analog na postac cyfrowa musiala by sie odbyc w tym kablu ?
@KrowkaAtomowka: Swoją drogą, SM7B to przereklamowany szmelc. Za mniejsze pieniądze masz równie dobre mikrofony, jak choćby SM57 który po lekkiej korekcie brzmi identycznie jak SM7B, z czego czysty SM57 jest używany przez prezydentów USA na mównicach od czasów jego wprowadzenia na rynek, czyli tak od lat od lat 60.
@KrowkaAtomowka: Wydawanie takich pieniędzy na mikrofon do VC to absurd. Poszukaj sobie jakiegoś FiFine do 150-170zł na USB i gwarantuję Ci, że będziesz zachwycony jakością nagrywanego dźwięku. Nie mówiąc o Twoich rozmówcach. Do tego w komplecie dostaniesz ramie, siateczki i filtry, za które inni producenci wołają tyle co tutaj kosztuje cały komplet.
@Rosh: kurcze wiesz co juz mialem pare mikrofonow do 100 zl i jakos jest beznadzeiejna nie wiem jak z tym, ale ja mam sporo rozmow z anglikami i hindusami i kazdy stara sie o dobra jakosc audio zeby dalo sie nawzajem rozumiec.
@KrowkaAtomowka: Sam korzystam z tego modelu od paru lat i już nie jeden raz ludzie po drugiej stronie pytali mnie jakiego sprzętu używam, że taka super jakość. FiFine to sprawdzona firma, a mikrofony na USB to nie rocket science więc cena adekwatna. Inni po prostu jebią naiwnych na cenie, podobnie jak z tzw. gamingowymi headsetami za kilkaset złotych, które grają gorzej od najprostszych słuchawek Sony za 50zł, o mikrofonach jakie
@Rosh: odebralem paczke i mikrfon jest uszkodzony nie dziala w ogole testowane na dwoch komputerach , po podlaczeniu do komputera mam to i co ? i gowno
glownie do teamsow do rozmowy z ludzmi w robocie. Nie musi byc perfecto bo teamsy i tak kompresuja i formatuja z pewnoscia dzwiek.
źródło: image
Pobierztez mam at2020 w wersji USB już od chyba 4 lat i śmiga bez zarzutów więc będziesz zadowolony
Do tego w komplecie dostaniesz ramie, siateczki i filtry, za które inni producenci wołają tyle co tutaj kosztuje cały komplet.
źródło: image
Pobierz