Wpis z mikrobloga

najważniejsze w życiu mężczyzny to po zdaniu prawa jazdy kupić rozpadającego się gruza za 3k i zbudować na nim całą swoją osobowość wtopić całe oszczędności i sprzedać w cenie złomu
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: Znam takiego typa co ma teraz już 19 lat, jak zdał prawko to kupił oczywiście BMW które ledwo stoi o jeździe nie wspomnę ale najlepsze jest to że za ubezpieczenie tego złomu płaci 8k rocznie XD Zapierd*la w Biedronce nadgodziny żeby odłożyć na ubezpieczenie do gruza za 2,500zl XD
  • Odpowiedz
@vieniasn: @Fantomo w skrócie. Gość z Podlasia wpierdzielił 40 k PLN w stare zgruzowane kałdi. Nawet mu mechanik odradzał pakowanie w to kasy ale ten się uparł że chce. No to jak chce i zapłaci to warsztat tylko zarobi bo z tego żyje.
Baczy - @vieniasn: @Fantomo w skrócie. Gość z Podlasia wpierdzielił 40 k PLN w stare ...
  • Odpowiedz
@Ruchenstein-Boltzman: Zwyżka za wiek. 19 latek + BMW to w--------a ryzyko ponad skalę więc kasują dużo. I bardzo dobrze.

Brat ma 19 lat i Seicento i płaci 1700 😅
Ja za auto z 2l silnikiem w benzynie 250KM 550zl... Ale mnie już dawno zwyżka za wiek nie dotyczy
  • Odpowiedz
  • 1
@Ruchenstein-Boltzman ubezpieczalnie mają coś takiego jak wskaźnik ryzyka, ja za trzylitrowe Volvo płace mniej niż za astrę 1.6 pomimo że moc jest trzykrotnie większa, widocznie mało kto powoduje szkody przy użyciu volvo :p
  • Odpowiedz