Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

jest gruba afera, którą pis z łatwością przykryje wybryki Telusa
źródło: dobski
Pobierzźródło: jn
PobierzŻałosny typ
Niech Dobski lepiej powie ile teraz wylizanie odbytu prostytutce kosztuje, bo o tym ma akurat wiedze z pierwszej ręki.
@niegwynebleid: W sumie tak, mam teraz na nosie nawet takie od Toma Forda za 1200zł, kupione parę lat temu u normalnego optyka w powiatowym, gdzie prawie wszyscy głosują na pis i jest to jedno z najbiedniejszych miast powiatowych w kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°), gdzie minimalna krajowa jest uznawana za świetną stawkę.
Nawet nie wiedziałem że to był pułap cenowy powyżej parlamentarzysty PE :)
EDIT: przyjrzałem się moim oprawkom i tam faktycznie jest "Emporio Armani"... Ale lans ;)
Sam mam oprawki za ponad 1k od jakiegoś nazistowskiego bossa więc myślałem że to od forda będzie droższe.
źródło: JAMESBOND2015_SPECTRESTILLS_751x751_6
Pobierz