Wpis z mikrobloga

@salcefrytki dobrze że nie pełnię funkcji publicznej bo pan Dobski by musiał szukać na amerykańskich stronach ile kosztowały oprawki OP a to po angielsku są opisane, jeszcze by się główka przegrzała i co wtedy?
Żałosny typ
  • Odpowiedz
@salcefrytki: Ale to dużo? Ja nie zarabiam milionów, a z 6 lat temu kupowałem jakieś tam Davidoffy za chyba 1300 zł. Jasne, ktoś może żonglować oprawkami i zmieniać je i dwa razy w roku, ale większość kupuje je na naprawdę długi czas i bierze trwałe i ładne.
Niech Dobski lepiej powie ile teraz wylizanie odbytu prostytutce kosztuje, bo o tym ma akurat wiedze z pierwszej ręki.
  • Odpowiedz
takie tanie są oprawki forda?

@niegwynebleid: W sumie tak, mam teraz na nosie nawet takie od Toma Forda za 1200zł, kupione parę lat temu u normalnego optyka w powiatowym, gdzie prawie wszyscy głosują na pis i jest to jedno z najbiedniejszych miast powiatowych w kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°), gdzie minimalna krajowa jest uznawana za świetną stawkę.
  • Odpowiedz
@salcefrytki: Ja kiedyś wyszedłem z jakiegoś Vision Express lżejszy o dobre 1500zł :)
Nawet nie wiedziałem że to był pułap cenowy powyżej parlamentarzysty PE :)

EDIT: przyjrzałem się moim oprawkom i tam faktycznie jest "Emporio Armani"... Ale lans ;)
  • Odpowiedz