Aktywne Wpisy

qtass +111
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Szukam mieszkania w #warszawa, ale średnio mnie stać.
Myślę nad przeprowadzką do dużego, ale tańszego miasta. Biorę pod uwagę #lodz albo #katowice. Które z tych miast jest lepsze do codziennego życia?
A może jeszcze inne typu Białystok czy Poznań, ale w tym ostatnim też drogo raczej.
Obecnie zarabiam średnio 10.5 netto miesięcznie. W Łodzi i Katowicach zarobiłbym około 8700-9300 netto miesięcznie. Mam wkład własny w wysokości
Myślę nad przeprowadzką do dużego, ale tańszego miasta. Biorę pod uwagę #lodz albo #katowice. Które z tych miast jest lepsze do codziennego życia?
A może jeszcze inne typu Białystok czy Poznań, ale w tym ostatnim też drogo raczej.
Obecnie zarabiam średnio 10.5 netto miesięcznie. W Łodzi i Katowicach zarobiłbym około 8700-9300 netto miesięcznie. Mam wkład własny w wysokości
Jakie miasto
- Łódź 40.7% (61)
- Katowice 59.3% (89)

Hej,
Prowadzę JDG od ponad roku i jestem na ryczałcie. Od stycznia ksiegowa chce podnieść stawkę ze 160 na 230 zł. Wystawiam jedną fakturę oraz zero do dwie kosztowe więc zdecydowałem, że zacznę samodzielnie się rozliczać przez jakąś apkę. Najtaniej wychodzi infakt za 30zł miesiąc albo samodzielna księgowość w millennium z racji, że mam tam konto firmowe. Co byście wybrali? Może jakieś inne alternatywy?
#jdg #ksiegowosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
Natomiast jeśli masz JDG, ryczałt, jedną fakturę sprzedażową i do 2 kosztowych to może mogę Cię za 150/160 zł na msc obsłużyć. Pytanie czy jesteś VATowcem, składasz sam deklarację PIT roczną i ZUSy czy księgowa za Ciebie i tylko wysyła maila z kwotą do zapłaty? Zmienne zawsze wpływają na cenę ale jakbyś chciał podpytać o