Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak? Mam dziewczynę i spotykamy się głównie w weekendy, ja chcę spędzać ten czas jakos atrakcyjnie myślę o różnych wyjazdach, wyjściach chociażby do kina, a ona tylko w domu by siedziała i oglądała coś na netflixie czy scroll tik toka, myślałem, że jak będę w związku to będę spędzał czas fajnie a tu się okazuje, że weekendy mam takie same w chacie tylko

Śmieszy mnie tylko, że skoro 80% chłopów jest upośledzonych na każdym etapie rozwoju, to
źródło: temp_file12488232874487072
Pobierz@Masterpolska94: nie, ta narracja zaczęła być serwowana wcześniej. G---o czerskie skopiowało to z Zachodu (gdzie patriarchat był prawdziwy a baba miała siedzieć w kuchni) już wiele lat temu. To zresztą część większego ataku na Polaków w ogólności.
A co do ch*ja niby robią samotni faceci?! Nie znam nawet jednego chłopa który by sam sobie nie ogarniał mieszkania itd, może jedynie jacyś młodzi zoomerzy którym matka sprząta, a to i tak margines.
Pewnie ma na myśli czada, bo taki zawsze znajdzie chętną "niewolnicę".
@Fjubens: odwrócony blackpill u normików.