✨️ Czy dziewczyny uśmiechają się na ulicy?Ⓘ Zdarzylo Wam sie kiedys ze dziewczyna sie do Was na ulicy usmiechnela albo chociaz obczaila mijajac na ulicy? Nawet nie mowie o zagadywaniu bo w to juz nie uwierze. Jesli tak to ile macie wzrostu i na ile siebie oceniacie? Szczerze nie sadze zeby takie rzeczy sie w ogole zdarzaly, one nawet na sekunde kontaktu wzrokowego nie łapią. #rozowepaski #zwiazki
✨️ Autor wpisu (OP): @Shagal nie moge uznac odpowiedzi. Nie napisales ile masz wzrostu i na ile sie oceniasz. Poza tym warto napisac jak czesto sie to zdaza.
@mirko_anonim: Ze kilka razy, moze raz na kilka lat. Ale najmilej wspominam jak szla jakas w leggisnach naprzeciwko mnie w moim kierunku i patrzylem sie ostencyjnie w krocze, zastanawialem sie jaki ma smak wygolonej p-------i. Nagle obudzilem sie, ze za dlugo patrze. Podnioslem oczy na jej twarz. Ona widac ze przygladala mi sie dluzej. Ja nie wiedzac co robic zaczalem sie szczerzyc jak debil i ona tez i tak przeszla
Zdarzylo Wam sie kiedys ze dziewczyna sie do Was na ulicy usmiechnela albo chociaz obczaila mijajac na ulicy? Nawet nie mowie o zagadywaniu bo w to juz nie uwierze. Jesli tak to ile macie wzrostu i na ile siebie oceniacie? Szczerze nie sadze zeby takie rzeczy sie w ogole zdarzaly, one nawet na sekunde kontaktu wzrokowego nie łapią. #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 802a58415d5fef0b5d6fcf9fdc085ed70719e807fb8303e4364f21fa2319684b
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale najmilej wspominam jak szla jakas w leggisnach naprzeciwko mnie w moim kierunku i patrzylem sie ostencyjnie w krocze, zastanawialem sie jaki ma smak wygolonej p-------i. Nagle obudzilem sie, ze za dlugo patrze.
Podnioslem oczy na jej twarz. Ona widac ze przygladala mi sie dluzej. Ja nie wiedzac co robic zaczalem sie szczerzyc jak debil i ona tez i tak przeszla