Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss

Przepis na ludologiczny film. Weź dowolną grę single player, która wyszła w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Pokaż na Steam Charts ogromny spadek ilości graczy z tytułem "UPADEK" , albo "PORAŻKA". Powiedz jaka to nie jest wielka porażka. Nie no, wcale nie jestem grifterem. Profit!

Jaką grę byście nie sprawdzili to wszędzie schemat praktycznie taki sam, ale Areczek będzie walił konia, bo wykres mu pasuje do jego durnej narracji xD
MalyToster - #kiszak #arkadikuss

Przepis na ludologiczny film. Weź dowolną grę singl...

źródło: 1000019659

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalyToster: Nie musi to byc single player. Nawet w dosyc udanych grach multi to jest dosyc normalne, ze juz po miesiacu z 50% minimum ci odpadnie. Pewnie top 3-esportowe to jedyne wyjątki, chociaż strzelam, że teraz mają i podobne wykresy.
  • Odpowiedz
@MalyToster: Plus spodziewaj się takich komentarzy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No ale classic gra single, kto miał skończyć ten skończył. Jak nie p-------m osiągnięć to 39%, a takie BL3 skończyło 35,6%. Chyba BL1 i 2 ma jeszcze gorszy stosunek ukończenia.

Jak ktoś się obeznaje w endgamie Borderlands to wie, że to
orgin246 - @MalyToster: Plus spodziewaj się takich komentarzy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@MalyToster: dlatego jestem wrogiem telemetrii, achievementów oto, bo służą one do zebrania statystyk, które jak już, to powinny być dostępne wyłącznie dla deweloperów, a nie graczy. Potem taki gol, pep czy inny logolud może sobie zrobić filmik z tezą niskim kosztem.
  • Odpowiedz
@nufdcvbt: Swoją drogą, doom o połowę mniejszy peak od ac:shadows. I ani jednego materiału jak to się fatalnie sprzedała XD A po shadows materiał na materiale a i tak żaden trafny XD
  • Odpowiedz