Wpis z mikrobloga

@Metris: jak to putler orzekł, ruskie mają wojnę we krwi. Trza otoczyć ruskich ruskim murem, wysokim na 6 metrów w górę i 3 w dól, puścić prąd, zaminować, wyznaczyć arenę gdzieś na Syberii i niech się prowincje orków naparzają między sobą. Najważniejsze, żeby ludzi w to nie mieszali i nie napadali.
  • Odpowiedz
@Sossija: dodatkowo ja bym tam jeszcze kamery pomontował i streamował. Zarobek bym miał na tym dobry, a świat by widział na tym patostreamie jakim bydłem są ruskie.
  • Odpowiedz
@Metris: wojna to straszna rzecz, dlatego w imię pokoju należy zadbać, żeby ani jeden żywy kacap nie ostał się przed Uralem.
  • Odpowiedz
jak to putler orzekł, ruskie mają wojnę we krwi. Trza otoczyć ruskich ruskim murem, wysokim na 6 metrów w górę i 3 w dól, puścić prąd, zaminować, wyznaczyć arenę gdzieś na Syberii i niech się prowincje orków naparzają między sobą. Najważniejsze, żeby ludzi w to nie mieszali i nie napadali.

@Sossija: myślałem kiedyś o tym, myślę, że taki mega projekt można byłoby zrobić taki rów na kilka metrów i oddzielić
  • Odpowiedz
@Sossija: fajne wyparcie, że niby rosjanie to nie ludzie. Gdyby przenieść wszystkich polaków albo ukraińców do rosji i wychować ich w tamtejszej propagandzie to byście teraz sobie onuce na stopy zawijali. Twój piękny gatunek ludzki mordował się, morduje i będzie mordował, bo taka wasza natura
  • Odpowiedz