Wpis z mikrobloga

@PanPatola: xd no faktycznie ty z tych mądrzejszych jesteś xd widać po tym jak premier was dyma. Dziecko w przedszkolu jest mądrzejsze bo nie da się dwa razy oszukać xDDDDDD
  • Odpowiedz
@Ravau23: potrafisz odpowiedziec na zadane przeze mnie pytania, czy jak typowy pisowiec masz czarny pas w obracaniu kota ogonem i nawyk belkotania od rzeczy?

Nie wiem jacy was i jak mnie dyma premier, mysle tez, ze nawet na niego nie glosowalem xD
  • Odpowiedz
@Ravau23: wiadomo, nic nie musisz, dlatego zostales nikim, wybory pierwsza klasa. Typowe powiedzenie nieudacznikow.

Ja ci sie z niczego nie tlumacze, pokazuje ci po raz kolejny twoja nerwice natrectw. Dwucyfrzak znow nie zalapal ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: @Obrzydzenie

Na dodatek Berkovitz to sprośny elgiebet. Tylko elgiebety chodzom do tęczowej Ikei

No i nazwisko. Czy to nazwisko nic wam nie mówi. To ze starej rosyjskiej komuny syjonistycznej. Kto by chciał bronić sowieckich komuchów. Wiadome kto
  • Odpowiedz
@Ravau23: masz racje, poswiecam swoj czas na zrozumienie elementu, ktory rowniez ma prawa wyborcze, a nie wystepuje w moim otoczeniu na codzien.

Brawo, nauczyles sie juz zwracac do pojedynczej osoby per „ty” zamiast „wy”, jeszcze troche i poleca ci po premii.
  • Odpowiedz
@Ravau23: przeciez udzielilem ci odpowiedzi, zrozumienie nawet tego cie przerasta?

Napisalem ci tez, ze nie udowadniam bycia madrym/inteligentnym. Mam wrazenie, ze ty w swojej glowie prowadzisz jakas alternatywna rozmowe xD

Czarna lista = pipka, twoj „mozg” probuje widziec swiat w bardzo prosty sposob, w ogole mnie to nie dziwi.
  • Odpowiedz