Aktywne Wpisy

jmuhha +110
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +476
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

Może teraz zapytamy Tuska dlaczego kłamał?
Czy może dlatego że w kieszeni Dawtony siedzą politycy z różnych stron barykady?
Nie wiem, ale się domyślam xD
#bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #dawtona #polityka
źródło: image
Pobierz@brygadzistausmiechnietejpolski: Brzmi jak masło maślane, albo wypowiedzi Tuska xD
@Matuusuu: Ale co masz problem z pisem, jak to dziennikarze WP zadają te pytania xD
Teraz już wszyscy są pisowcami,
@Matuusuu: A nazwisko Jadczak mówi ci coś?
Jeszcze wczoraj był noszony na rękach przez neuropkę, ale zaczął zadawać niewygodne pytania i nagle stał się pisowcem xD
To jest właśnie różnica między niezależnymi mediami a pisowskimi
@Placi: i różnica między neuropkami wykopującymi wszystko co powie Tusk i zakopującymi wszystko co może postawić Tuska w kłopotliwej sytuacji xD
Ale nie to jest problemem, niech każdy sobie zakopuje co chce, tak samo wykopuje. Grunt żeby media mogły patrzec każdej władzy na ręce
@Placi: Zapewne, ale skoro neuropka udaje taką obiektywną to warto jej przypomnieć, że do tej obiektywności to ma jednak trochę daleko.
Żeby nie jadczak to bys w ogóle nie wiedział o tej aferze a teraz go od pisowców wyzywasz xD