Wpis z mikrobloga

@Jashon_Statham: @PolnocnyMitoman po pierwsze, nawet słowa z nią nie zamieniłem, po drugie nie bronię, po trzecie nawet nie wiem jak by mnie miała okłamywać.

Poza tym myślałem że wykop jest dla wszystkich, a nie dla tych, co tylko sobie liżą jaja.

No ale po wczoraj, gdy okazało się, że mając prawo jazdy i samochód jest się oskim, bo inaczej na wiosce nie da się funkcjonować, to już nawet nie
  • Odpowiedz
@Yohimbin: @schizoid500 @PolnocnyMitoman @Jashon_Statham poczytajcie co piszecie. Wiecie już dlaczego nigdy baby mieć nie będziecie? Dlatego.

To nie problem jest w innych, to problem jest w was. Jeden drugiemu by nóż do gardła wbił byle by tylko inni go poklepali przez 3 sekundy po plecach. Tyle jest w was nienawiści, że to się w głowie nie mieści.

Nie lubisz kogoś na wykopie? Wrzuć go na czarną, problem
  • Odpowiedz
@Yohimbin: Chciałbym zobaczyć co to sa za kobiety. Miałem kumpla, ktory miał 172 i laski na niego leciały, ale raczej związane bylo to z jego ciemna karnacja itp. 162 i laski? Daleki jestem od twierdzenia, ze ktos nigdy nie zaruchal, bo ze swojego w miare pokaźnego juz doświadczenia wiem jak bardzo puszczalskie sa laski i jakie przebiegi kręcą, ale 162cm to juz jesteś odbierany jak dziecko. Jak nie masz paly
  • Odpowiedz