Aktywne Wpisy

tesknilam_ +81
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +117
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#przegryw
źródło: IMG_1220
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poza tym myślałem że wykop jest dla wszystkich, a nie dla tych, co tylko sobie liżą jaja.
No ale po wczoraj, gdy okazało się, że mając prawo jazdy i samochód jest się oskim, bo inaczej na wiosce nie da się funkcjonować, to już nawet nie
To nie problem jest w innych, to problem jest w was. Jeden drugiemu by nóż do gardła wbił byle by tylko inni go poklepali przez 3 sekundy po plecach. Tyle jest w was nienawiści, że to się w głowie nie mieści.
Nie lubisz kogoś na wykopie? Wrzuć go na czarną, problem
@schizoid500: o widzisz? Już zaczynasz.
Robicie sobie jakieś wojenki, jakieś grupki pełne nienawiści. Dlatego każdy was ma w
Ja mam 162cm wzrostu i nie mam problemu z kobietami.
@Yohimbin: a co mnie interesuje, jaki masz wzrost? Widocznie masz z tego powodu kompleksy że musisz o tym wspominać.