Wpis z mikrobloga

Nie lubisz kogoś na wykopie? Wrzuć go na czarną, problem rozwiązany.

XD

@G06DbT: Taki Notes przynajmniej ma na tyle rigczu ze siedzi na jednym koncie, niokogo nie udaje i z nim mozna tak zrobic. A to cos juz pare razy zmienialo konto i raz podaje sie za chlopa raz za babe.
  • Odpowiedz
@kingcel: @an-drzej d--a was boli o to, że nigdy tej osoby nie poznacie?

Przywieziecie wagę do tych ludzi, choćby to ktoś ważny dla was był a prawda jest taka, że czy ktoś jest z wykopu, czy go nie ma, nic nie zmieni się w waszych życiach.
  • Odpowiedz
@G06DbT widzę, że nie zrozumiałeś, ale nie dziwi mnie to. Piszesz o tym, że inni są pełni nienawiści, że są zakompleksieni, a twoim głównym "argumentem" w dyskusji jest "a wy nie macie baby, przegrywy!" Jeszcze napisz "nie obrażajcie mnie, wy chuje!" i będzie komplet.
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke: ale ja nikogo nie obwiniam za moje życie, i za to gdzie jestem.

To nawet ja jestem obwiniany że od wielu lat kołchozuję, i się czegoś dorobiłem.
  • Odpowiedz
Poza tym wy jesteście ogólnie z-----i, oni sobie siedzą na tym tagu, piszą pół poważnie, a wy przychodzicie tu ich atakować bo myślicie, ze zaimponujecie laskom + znaleźliście łatwy target.

@Coopshtyl: Błąd - to oni myślą, że my tak myślimy
  • Odpowiedz
boli o to, że nigdy tej osoby nie poznacie?

@G06DbT: boli mnie to ze nie mozna jej dac na czarno jak np Notesa i miec spokoj. Tak samo jak nie mozna dac scatujacych zielonek
  • Odpowiedz
@kingcel: możesz.

A jak zrobi kolejne konto, to znowu wrzucasz.

Po co się denerwujesz o kogoś, kogo w życiu nie spotkasz, i nie ma on na ciebie żadnego wpływu? Przecież wrzucenie kogoś na czarną to raptem kilka sekund.

Zacznij dbać o własną dupę, i przestań się przejmować randomami z netu, bo nic z tego nie masz, a tylko szargasz sobie nerwy.
  • Odpowiedz