Aktywne Wpisy

dywergent +17
co dostaliscie na mikolajki? (ja nic)
źródło: 1764013581709845
Pobierz
Komentatorzy to kibel straszny prześmierdniętny realem. Co to w ogóle za teksty celta z sędzią ogrywa Real ?
Wszystkie decyzję sędziowskie byly o dziwo uczciwe czego dawno nie widziałem.
Brawo dla sędzi że się nie ugial presji małp Z Realu ktore próbowały go zakrzyczec Od początku drugiej połowy. Brawo jeszcze raz brawo Panie Sędzia.
. #mecz #realmadryt
Wszystkie decyzję sędziowskie byly o dziwo uczciwe czego dawno nie widziałem.
Brawo dla sędzi że się nie ugial presji małp Z Realu ktore próbowały go zakrzyczec Od początku drugiej połowy. Brawo jeszcze raz brawo Panie Sędzia.
. #mecz #realmadryt

![UK planuje wdrożyć system inwigilacji odczytujący mimikę i emocje. [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/869bb31ab757ce6c345b8582883a099f1461c3ad3d88db0641f967a7f3f4dd7f,q80.jpg)

#przegryw
źródło: IMG_1220
PobierzXD
@G06DbT: Taki Notes przynajmniej ma na tyle rigczu ze siedzi na jednym koncie, niokogo nie udaje i z nim mozna tak zrobic. A to cos juz pare razy zmienialo konto i raz podaje sie za chlopa raz za babe.
Przywieziecie wagę do tych ludzi, choćby to ktoś ważny dla was był a prawda jest taka, że czy ktoś jest z wykopu, czy go nie ma, nic nie zmieni się w waszych życiach.
źródło: temp_file4687481456209613034
PobierzXDDDD
@G06DbT: Za proste dla wykopka, lepiej pojojczyć i ponarzekać na tagu jak zwykle
To nawet ja jestem obwiniany że od wielu lat kołchozuję, i się czegoś dorobiłem.
@Coopshtyl: Błąd - to oni myślą, że my tak myślimy
@G06DbT: boli mnie to ze nie mozna jej dac na czarno jak np Notesa i miec spokoj. Tak samo jak nie mozna dac scatujacych zielonek
A jak zrobi kolejne konto, to znowu wrzucasz.
Po co się denerwujesz o kogoś, kogo w życiu nie spotkasz, i nie ma on na ciebie żadnego wpływu? Przecież wrzucenie kogoś na czarną to raptem kilka sekund.
Zacznij dbać o własną dupę, i przestań się przejmować randomami z netu, bo nic z tego nie masz, a tylko szargasz sobie nerwy.