Wpis z mikrobloga

@podbrodek: ta rozmowa, to byla tka patologia, najpierw wyciagnela z niego i na sile rozgrzebala jakis tam "pseudo problem", ktory mozna bylo wyrazic w zasadzie, "Hej, Twoja ignorancja i silence treatment dziala na mnie zle, poniewaz, bylem poprzedniow zwiazkach bardziej responsywnych i adaptujacych sie do mojego zachowania" - "OK Koucz, dzieki ze mi to mowisz, psotaram sie wiecej sily wkladac w nasze interakcje". Potem obie naskoczyly na MLMiarza, a potem
  • Odpowiedz
@Tommy_Cares: ja byłam przez 80% tej rozmowy przekonana, że ona jest po stronie Karoliny i ze zaraz spróbuję jakos Maciejowi wytłumaczyć na czym polega różnica miedzy nimi i jak mogą ją wspólnie pogodzić. A ona nagle wyjechała na tę dziewczynę, aż myślałam, że się przesłyszałam xD
  • Odpowiedz
@emma-jane: to bylo tak abstrakcyjne... Ja ogolnie rozumiem typa troche, bo sam mam osobowosc, ktora typowo lubi interakcje i responsywnosc, brak tego odczuwam jako cos zlego. Wiec mam co do niego jakies zrozumienie. ALE ta ekspertka, to powinna od razu wiedziec o co mu chodzi i nalozyc filtr na jego "proby" bezsensownego tlumaczenia tak oczywistych tematow.

Jeszcze ta zmiana frontu, nosz ja pier..... Jeszcze rada na koniec, pogodzcie sie i
  • Odpowiedz